• 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

GROHE Red Duo Square & Single boiler

895,00

0 van 5

Gratis verzending
1 tot 5 werkdagen levertijd
Niet goed? Geld terug!

Uitverkocht

Productbeschrijving

GROHE Red Duo Square kraan

De GROHE Red Duo keukenkraan is een zogeheten 3 in 1 kraan. Deze kraan vervangt uw gewone keukenkraan en zorgt ervoor dat er naast gewoon koud en warm water ook kokend water uit de kraan komt.

De kraan heeft een aparte greep welke alleen bedoeld is voor kokend water. Deze greep is voorzien van de ChildLock. De ChildLock is een trek-draai constructie en voorkomt dat iemand per ongeluk kokend water pakt. Deze beveiliging is door een onafhankelijk instituut getest en gecertificeerd.

Om de veiligheid van de kraan verder te garanderen is de kraan voorzien van de door GROHE ontwikkelde CoolTouch technologie. Door deze technologie is de kraan zo goed geïsoleerd dat u, of uw kinderen, geen gevaar lopen om vingers te verbranden aan de kraan. De uitloop van de kraan heeft namelijk een buis-in-buis constructie. Kokend water loopt door de binnenste buis, en koud en warm water gaan door de buitenste buis. Hierdoor krijgt u na het gebruik van kokend water geen restje heet water over uw handen heen als u direct daarna koud water gebruikt.

Verder heeft de meegeleverde kokend water kraan een vierkante uitloop en kan deze 180° gedraaid worden. Handig om bijvoorbeeld tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE Red Single reservoir

Met het GROHE Red Single reservoir heeft u direct beschikking tot 3 liter kokend water. De boilers van GROHE zijn gemaakt van titanium. Titanium is zeer goed bestand tegen corrosie en kalkaanslag in vergelijking met roestvrijstaal en koper. Hierdoor levert dit reservoir ook op de lange termijn perfecte prestaties. Verder geeft titanium geen metaalsmaak aan het water. Het reservoir is geschikt voor water met een maximale hardheid van 12 °dH.
Met het GROHE Red Single reservoir haalt u een echt kwaliteitsproduct in huis.

Standaard meegeleverd

1x GROHE Red Duo Square kokend water kraan
1x GROHE Red Single boiler
1x Handleiding

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste met een review

*

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat ons product de goedkoopste op de markt is. Vind u binnen 1 maand na aankoop een vergelijkbaar product die goedkoper is dan onze, dan krijgt u het verschil direct terugbetaald. Dit geldt alleen voor alle Quooker producten.

Om uw gedeeltelijke terugbetaling aan te vragen stuurt u binnen éeén maand na uw bestelling gewoon een e-mail met een link naar hetzelfde product op een concurrent zijn website, en het bedrag zal vervolgens overgemaakt worden.

Waar u rekening mee moet houden bij onze lage prijzen:

  • Promoties zoals inruilkorting, 2 halen 1 betalen etc. worden buiten beschouwing gelaten
  • Het artikel moet in voorraad zijn op de website van de concurrenten
  • De deelnemer moet een online winkel zijn, ze mogen geen retail locatie hebben
  • De website mag geen veiling site zijn (c.q. Marktplaats, eBay, etc.)
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie
  • Dit omvat het product, de prijs en de verzendkosten en eventueel andere bijkomende kosten.

GARANTIE

Bij Quooker producten die u bij ons koopt krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij Franke en GROHE kranen krijgt u zelfs 5 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties

Reservoir

Single

Merk

GROHE

Kraangat

35 millimeter

Stand-by verbruik

15 Watt

Reservoir hoogte

32,5 centimer

Opwarmtijd

23 minuten

Vermogen

2100 Watt

Spanning

230 Volt

Hoeveelheid 100℃ water

3 liter

Max. waterhardheid

12 °dH

Reservoir breedte

21 centimeter

Reservoir diepte

30 centimeter

Reservoir inhoud

4 liter

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending
U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.
Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden rond de eerste van de maand gecrediteerd.
Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!