Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Selsiuz Titanium Single Boiler

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

Prijs

Filters
Reservoir
Kraan
Kleur

Reviews van klanten

Selsiuz Titanium Single boiler

De Selsiuz Titanium Single boiler is specifiek ontworpen om direct kokend water te leveren in combinatie met de Selsiuz kokend water kranen. Wat deze boiler onderscheidt, is het gebruik van titanium voor het reservoir. Titanium is een sterk en corrosiebestendig materiaal, waardoor de boiler een langere levensduur heeft en minder vatbaar is voor kalkaanslag. Dit betekent dat bij een waterhardheid boven de 10 dH een filter niet verplicht is.

Veelgestelde vragen over de Selsiuz Titanium Single boiler

Wat maakt de Titanium Single boiler van Selsiuz uniek?

De Titanium Single boiler van Selsiuz is vervaardigd uit titanium, een sterk en corrosiebestendig materiaal. Dit zorgt ervoor dat kalk zich minder makkelijk hecht aan het materiaal, wat de levensduur en prestaties van de boiler ten goede komt.

Hoe energiezuinig is de Titanium Single boiler?

De Titanium Single boiler is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Het maakt gebruik van Ecostart-technologie en heeft energielabel A, wat wijst op een hoge energie-efficiëntie.

Wat is Ecostart op de Selsiuz Titanium Single boiler?

De Ecostart-functie zorgt ervoor dat het warme water in de boiler pas geactiveerd wordt wanneer de hendel iets over het midden wordt gedraaid. Hierdoor wordt voorkomen dat er onnodig warm water wordt gebruikt wanneer dit niet gewenst is. Dit resulteert in een energiezuiniger gebruik van de kraan, wat zowel kostenbesparend is als beter voor het milieu.

Is een filter noodzakelijk voor de Titanium Single boiler bij hard water?

Nee, vanwege het gebruik van titanium in het reservoir is een filter niet verplicht, zelfs bij een waterhardheid boven de 10 dH. Let op! Het toevoegen van een filter kan de smaak van het water wél optimaliseren en ongewenste stoffen uit het water filteren.

Ik heb geen warme waterleiding (meer). Is de Titanium Single boiler de beste keus voor mij?

Nee. Als u wilt dat de Selsiuz boiler ook voor warm water zorgt kunt u het beste voor de Combi Extra boiler gaan.