Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Flex

De Quooker Flex is een kraan met een flexibele uitloop die warm en koud water verdeelt. Daarnaast heeft deze Flex kraan alle voordelen van een vertrouwde Quooker, dus kokend, koud en warm water uit één kraan.

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

Quooker Flex met een flexibele uittrekslang

De Quooker Flex is een unieke kraan met flexibele uitttrekslang. Deze uittrekslang zorgt ervoor dat u makkelijk de gootsteen kunt schoonmaken of water kan bijvullen op locatie. Dankzij het unieke waterstop systeem stopt de Quooker met kokend water geven op het moment dat de slang niet langer in gebruik is. De Quooker Flex is momenteel beschikbaar in drie uitvoeringen: Chroom, RVS & Zwart (eind 2019). Deze kraan is te bestellen in alle boiler combinaties en tevens met de Quooker CUBE.

Veelgestelde vragen over een Quooker Flex

Wat is het verschil tussen een Quooker Flex en een Quooker Fusion?

De Quooker Flex en de Quooker Fusion hebben verschillende kenmerken die ze onderscheiden.
De Quooker Flex is de enige Quooker-kraan met een flexibele uittrekslang. Het kan warm, koud en 100°C kokend water leveren. Daarnaast kan de Flex ook gekoeld en bruisend water leveren als u hem combineert met de Quooker CUBE. Een belangrijke veiligheidsfunctie van de Flex is de kokendwaterstop, die voorkomt dat de kraan kokend water levert als de slang is uitgetrokken. De Flex is verkrijgbaar in 3 finishes​.

De Quooker Fusion is een alles-in-één kraan die zowel in moderne als klassieke stijlen verkrijgbaar is. Net als de Flex kan de Fusion warm, koud en kokend water leveren. Ook de Fusion kan, in combinatie met de Quooker CUBE, koel bruisend en gefilterd water leveren. De Fusion is verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, zwart, goud en messing patina​.

Daarnaast is er ook een Classic Fusion variant, die een tijdloos, klassiek ontwerp heeft en zich thuis zal voelen in elke landelijke keuken. De Classic Fusion is verkrijgbaar in vier finishes: chroom, roestvrij staal, nikkel glans en messing patina​.

Het belangrijkste verschil tussen de Flex en de Fusion is de flexibele uittrekslang van de Flex, die extra bereik biedt in de spoelbak.

Wat is het voordeel van een Quooker Flex?

Er zijn verschillende redenen waarom u een Quooker Flex zou kunnen overwegen.

Veelzijdigheid: De Quooker Flex is een alles-in-één kraan die warm, koud en kokend water kan leveren. Dit kan handig zijn in de keuken voor verschillende taken zoals het bereiden van thee, het spoelen van groenten of het vullen van een pan met kokend water.

Flexibele uittrekslang: De Flex heeft een unieke functie onder de Quooker kranen - een flexibele uittrekslang. Deze slang kan uiterst handig zijn bij het spoelen van grotere voorwerpen in de spoelbak of het vullen van potten en pannen die te groot zijn om onder een standaard kraan te passen.

Optionele extra's: Als u de Flex combineert met de Quooker CUBE, kan de kraan ook gekoeld en bruisend water leveren. Dit kan een handige functie zijn indien u graag gekoeld of bruisend water wilt drinken zonder dat u hiervoor aparte flessen in huis hoeft te hebben.

Veiligheidsfuncties: Een belangrijke veiligheidsfunctie van de Flex is de kokendwaterstop. Deze functie voorkomt dat de kraan kokend water geeft als de slang is uitgetrokken. Dit kan vooral nuttig zijn in een huishouden met kinderen of huisdieren om mogelijke verbrandingsgevaren te voorkomen.

Designkeuzes: De Flex is verkrijgbaar in drie afwerkingen, waardoor u de kraan kunt kiezen die het beste bij jouw keukenstijl past.


Wat kost een Quooker Flex?

De prijs van de Quooker Flex varieert afhankelijk van het specifieke model en de afwerking. Enkele voorbeelden uit ons assortiment (exclusief eventuele extra kassakortingen).

Combi+ met Flex 3 in 1 Quooker Combi+ Flex Chroom: € 1.265,00​​
Flex met PRO3 Quooker PRO3 Flex Chroom: € 1.015,00​​
Combi+ met Flex 3 in 1 Quooker Combi+ Flex Zwart: € 1.565,00​​
Flex met PRO3 Quooker PRO3 Flex Zwart: € 1.313,00​​
Combi+ met Flex 3 in 1 Quooker Combi+ Flex RVS (Roestvrij Staal): € 1.439,00​​