Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Goud

Quooker Goud is de ultieme luxe toevoeging aan uw keuken. Met zijn opvallende gouden afwerking combineert deze kraan functionaliteit met een ongeëvenaarde stijl. De kraan is niet alleen een blikvanger, maar biedt ook het gemak van direct kokend water, waardoor uw keukenervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Toont alle 15 resultatenToont alle 15 resultaten

Prijs

Filters
Reservoir
Kraan
Vorm
Kleur

Reviews van klanten

Quooker Goud: Luxe en Prestige in uw Keuken

De Quooker Goud kraan is een perfecte mix van elegantie, luxe en functionaliteit. Deze kraan, met zijn opvallende gouden afwerking, is ontworpen om een statement te maken in uw keuken. Maar de Quooker Goud is niet alleen mooi om naar te kijken. Het is ook een uiterst praktische toevoeging aan uw keuken. Met de mogelijkheid om direct kokend water te leveren, maakt de Quooker Goud het bereiden van maaltijden, het zetten van thee of het schoonmaken van pannen eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren.

Bovendien is de kraan voorzien van een kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop en een lichtring die brandt zolang er kokend water uit de kraan stroomt, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Met de Quooker Goud in uw keuken combineert u moeiteloos stijl, luxe en praktische bruikbaarheid.

Veelgestelde vragen over de ultieme finish van Quooker: Goud

Is de gouden afwerking van de Quooker kraan echt goud?

De Quooker Goud kraan heeft een 24 karaats gouden afwerking, dus echt goud. Uiteraard gaat het om een laagje goud, dus het binnenwerk is zoals alle andere kranen van Quooker.

Is de Quooker Goud kraan duurder dan andere Quooker kranen?

De Quooker Goud kraan is inderdaad duurder dan sommige andere modellen, vanwege de unieke gouden afwerking en de luxe uitstraling die het aan uw keuken geeft.

Hoe onderhoud ik mijn Quooker Goud kraan?

Het is het beste om de kraan schoon te maken met zachte zeep of een beetje glasreiniger en een vochtige doek. Het is ook raadzaam om het kraanzeefje regelmatig van kalk te ontdoen om verstopping en spetteren van de kraan te voorkomen.

Is de Quooker Goud kraan veilig in gebruik?

Ja, de Quooker Goud kraan is veilig in gebruik. Het heeft een kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop en een lichtring die brandt zolang er kokend water uit de kraan stroomt, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd.

Wat is de garantie op de Quooker Goud kraan?

Op de Quooker kokendwaterkraan wordt twee jaar garantie verleend. Voor een beroep op garantie dient het aankoopbewijs met aankoop en/of leveringsdatum te worden overlegd.