Het kiezen van de juiste kraan voor uw keuken kan een uitdaging zijn, vooral wanneer u rekening moet houden met verschillende factoren zoals de beschikbaarheid van een warmwaterleiding, de afstand tot de keuken en uw persoonlijke wensen. Daarom hebben we bij Franke een handige keuzehulp ontwikkeld voor onze Maris Water Hub serie.

Als u alleen een koudwateraansluiting heeft maar toch wilt genieten van zowel warm als kokend water, dan is de Maris Water Hub met een mengset de perfecte oplossing voor u. Deze set noemen we ook wel de Combi S boiler. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat u naast kokend water ook direct koud en warm water tot uw beschikking heeft.

Als u onbeperkt warm water wilt en uw CV-installatie heeft een lange aanvoerleiding, dan raden we de toevoeging van een bypass aan. Met deze oplossing heeft u niet alleen onbeperkt warm water, maar bespaart u ook op water- en energiekosten doordat u geen water verspilt. De set noemen we de Combi Xcellent.

Indien u inschat dat u niet zo lang op warm water hoeft te wachten, dan is het Solo reservoir voldoende. Deze levert enkel kokend water aan de kraan. Warm water komt dan direct van uw CV-ketel.

Om u te helpen de beste oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden, hebben we een handig schema gemaakt dat u kunt downloaden. Dit schema helpt u bij het kiezen van de juiste combinatie van producten op basis van uw persoonlijke wensen en de specifieke kenmerken van uw keuken.

franke-boilerwijzer