Keuken Experts Magazijn in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Selsiuz Kokend Water Kranen

Selisuz kranen zijn onderdeel van Dekker Zevenhuizen welke sinds 1930 specialist is in de Nederlandse woonmarkt. Selsiuz kranen hebben een mooi ontwerp en zijn makkelijk in gebruik.

Resultaat 1–16 van de 97 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 97 resultaten wordt getoond

Selsiuz kokend water kraan

Selsiuz is een Nederlands merk dat een prachtige lijn kranen beschikbaar heeft. Bovendien heeft Selsiuz een uniek arsenaal aan kleuren zoals Gun Metal, Koper en Goud. Maar ook zijn de meer bekende kleuren zoals Chroom, RVS en Matzwart aanwezig bij Selsiuz. Bent u op zoek naar een niet alledaagse kokend water kraan die gemakkelijk in gebruik is en ook nog veilig? Ga dan voor Selisuz!

Wat is een Selsiuz kokendwaterkraan?

Een Selsiuz kokendwaterkraan is een kraan die direct kokend water levert, waardoor je snel en gemakkelijk kokend water kunt gebruiken in de keuken, bijvoorbeeld voor het zetten van thee, het bereiden van instant soepen of pasta, enzovoort.

Hoe werkt een Selsiuz kokendwaterkraan?

Een Selsiuz kokendwaterkraan is voorzien van een boiler die water tot het kookpunt verwarmt en dit via een aparte kraan direct beschikbaar maakt in de keuken. De kraan heeft meestal een hendel of knop waarmee je het kokende water kunt activeren.

Welke modellen en designs biedt Selsiuz aan?

Selsiuz biedt verschillende modellen en designs kokendwaterkranen aan, variërend in stijl en functionaliteit. Naast de basic ronde en rechte kranen biedt Selsiuz een grote kraan met flexibele uitloop in horeca stijl. Uiteraard ook met kokend water functie. Verder zijn de Gessi en Osiris Cone ware design kranen met uitgebreide mogelijkheden. Bijvoorbeeld in combinatie met een Cooler voor gekoeld, bruisend water.

Zijn Selsiuz kokendwaterkranen veilig in gebruik?

Ja, Selsiuz kokendwaterkranen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze hebben functies zoals een dubbele hendel of een kindveilige knop om onbedoelde activering te voorkomen. Sommige modellen hebben ook extra beveiligingsopties.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Selsiuz kokendwaterkraan?

De voordelen van een Selsiuz kokendwaterkraan zijn onder andere tijdbesparing, energie-efficiëntie, gemak en het verminderen van water- en energieverspilling in vergelijking met traditionele waterkokers.