Keuken Experts Filiaal in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

PRO3 Reservoir

Met het Quooker PRO3 reservoir heeft u direct beschikking tot 3 liter kokend water. Door de hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik zeer laag. De perfecte boiler voor als u zelf al snel warm water in uw keuken heeft.

Resultaat 1–16 van de 50 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 50 resultaten wordt getoond

Quooker PRO3 Reservoir

De Quooker PRO3 is een efficiënt en compact reservoir dat 3 liter direct kokend water levert. Dit reservoir is uitermate geschikt wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. De PRO3 heeft een vermogen van 1600 W en een opwarmtijd van 10 minuten. Ondanks zijn vermogen en snelle opwarmtijd, is de PRO3 opvallend energiezuinig, met een stand-by verbruik van slechts 10 W, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor de moderne keuken.

Veelgestelde vragen over het Quooker PRO3 Reservoir

Wat is het verschil tussen de Quooker PRO3 en andere Quooker reservoirs?

De Quooker PRO3 is specifiek ontworpen om direct kokend water te leveren. Het levert 3 liter kokend water, wat verschilt van de COMBI en COMBI+ modellen die ook warm water kunnen leveren.

Hoe energiezuinig is de Quooker PRO3?

De Quooker PRO3 is zeer energiezuinig. Het heeft een stand-by verbruik van slechts 10 W, wat aanzienlijk minder is dan veel vergelijkbare apparaten.

Hoe lang duurt het voordat de Quooker PRO3 opwarmt?

De Quooker PRO3 heeft een opwarmtijd van slechts 10 minuten.


Is de Quooker PRO3 veilig in gebruik?

Ja, de Quooker PRO3 heeft diverse veiligheidsmaatregelen, waaronder een overdrukventiel en een maximaal temperatuurbereik. Het bevat ook een High Temperature Activated Carbon filter voor waterzuivering.