De keuken is het kloppende hart van veel huizen, en de kraan speelt daarin een centrale rol. Als u overweegt uw huidige kraan te vervangen, dan is de Quooker een uitstekende keuze. Maar wat maakt de Quooker zo speciaal en waarom zou het uw volgende keukenupgrade moeten zijn?

Geschikt voor elke bestaande keuken

De Quooker is ontworpen om naadloos in zowel nieuwe als bestaande keukens te passen. Een kraangat van 35 centimeter en voldoende ruimte rondom het kraangat is in veel gevallen voldoende om de Quooker kraan te plaatsen.

Echter, afhankelijk van de gekozen boiler, zijn er enkele overwegingen voor de installatie.

  • PRO3: Deze boiler heeft een compact formaat en is ideaal voor keukens met beperkte ruimte in het keukenkastje. Het biedt direct kokend water en is perfect voor alledaagse taken zoals thee zetten of pasta koken.
  • COMBI: De COMBI-boiler levert zowel kokend als warm water, waardoor het een uitstekende keuze is voor huishoudens die geen centrale warmwatervoorziening hebben. Door zijn grotere capaciteit vereist het iets meer ruimte dan de PRO3.
  • COMBI+: Vergelijkbaar met de COMBI, maar de COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Hierdoor heb je onbeperkt warm water, ideaal voor huishoudens die veel warm water verbruiken.
  • In combinatie met de CUBE: Als u kiest voor een Quooker met een CUBE, heeft u naast kokend, warm en koud water ook gekoeld en bruisend water direct uit dezelfde kraan. Dit betekent wel dat er extra ruimte nodig is in het keukenkastje voor de CUBE-unit.

Bij het overwegen van een Quooker is het essentieel om de beschikbare ruimte in uw keukenkastje te beoordelen en de boiler te kiezen die het beste bij uw behoeften en thuissituatie past.

Onze Installatieservice: Gemak en professionaliteit

Bij kokendwaterkranen.com begrijpen we dat het installeren van een nieuwe kraan een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we een uitgebreide installatieservice aan. Onze monteurs nemen alle benodigde materialen mee en zorgen voor een vlekkeloze installatie. Er zijn enkele basisvoorwaarden waaraan moet worden voldaan voor een succesvolle installatie. Voor een gedetailleerde beschrijving van deze voorwaarden en mogelijke probleemsituaties, zie onze installatiegids.

Speciale aanbiedingen en acties

Quooker heeft regelmatig aantrekkelijke acties, waaronder het niet in rekening brengen van montagekosten. Daarnaast heeft kokendwaterkranen.com als Quooker dealer exclusieve aanbiedingen, waaronder een korting op onze installatieservice en korting op de Quookerset. Zo profiteert u van zowel een topkwaliteit product als een uitstekende service tegen een gereduceerde prijs.

Veel klanten gingen u voor bij kokendwaterkranen.com

We installeren sinds 2016 al Quookers bij onze klanten en daar zijn we stiekem best een beetje trots op. Wordt u onze volgende klant?

Plaats dan uw bestelling in onze webshop en voeg onze installatieservice toe aan uw winkelwagen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op.

Laat ons helpen bij uw nieuwe Quooker

Neem contact op