Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Selsiuz Titanium Combi Extra Boiler

Resultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 32 resultaten wordt getoond

Prijs

Filters
Reservoir
Kraan
Kleur

Reviews van klanten

Selsiuz Titanium Combi Extra Boiler

De Selsiuz Titanium Combi Extra boiler is een geavanceerd reservoir ontworpen om direct kokend water te leveren in combinatie met de Selsiuz kokend water kranen. Titanium staat bekend om zijn sterkte en corrosiebestendigheid, wat de levensduur en prestaties van de boiler zeer ten goede komt. Kalk heeft moeite om zich te hechten aan titanium. De noodzaak van een filter bij een waterhardheid boven de 10 dH is hierdoor dus minder. Het is een ideale keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een duurzame, efficiënte en hoogwaardige boiler voor hun keuken.

Veelgestelde vragen over de Selsiuz Titanium Combi Extra boiler

Wat zijn de eigenschappen van de Titanium Combi Extra boiler?

De Titanium Combi Extra boiler heeft een capaciteit van 5 liter en is zowel geschikt voor cold- als hotfill aansluitingen. Hierdoor kan de gebruiker naast kokend water ook direct over warm water beschikken

Hoe energiezuinig is de Combi Extra boiler?

Alle boilers van Selsiuz zijn gewaardeerd met energielabel A, wat aangeeft dat ze tot de meest energiezuinige apparaten behoren.

Ik heb al een prima aansluiting voor warm water. Is de Titanium Combi Extra de beste keus voor mij?

Nee, in dat geval is de Titanium Single boiler de beste keus. Deze zorgt enkel voor kokend water en uw huidige warme waterleiding sluit u direct op de Selsiuz kraan aan.