Keuken Experts Filiaal in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker CUBE

De Quooker CUBE brengt nog meer gemak naar uw keuken met koel bruisend en gezuiverd water rechtstreeks uit de Fusion of Flex kraan. Warm, koud, kokend, koel gefilterd én bruisend water uit één enkele kraan. De Quooker CUBE plaatst u als extra reservoir naast een PRO3 of COMBI/COMBI+ boiler van Quooker

Resultaat 1–16 van de 82 resultaten wordt getoond



Resultaat 1–16 van de 82 resultaten wordt getoond

De Quooker CUBE: De kraan die alles kan

De Quooker CUBE is een los reservoir wat ervoor zorgt dat u niet alleen kokend water kunt tappen maar nu ook gefilterd gekoeld water en heerlijk bruisend water. Met een Quooker CUBE hoeft u niet langer naar de supermarkt voor heerlijk bruisend water. Dankzij CO2 flessen kunt u met één set van vier flessen meer dan 280 liter bruisend water tappen.

Alles wat u wilde weten over de CO2 cilinders van Quooker: Klik hier als u meer wilt weten over de Quooker CO2 cilinders.

De CUBE is te bestellen met een Quooker Flex, Fusion Round en Fusion Square. Naast de CUBE selecteert u het vat wat u erbij wilt: PRO3-VAQ (alleen kokend water), Combi (kokend en warm water icm een koud water leiding), Combi Plus (kokend en warm water icm een warm water leiding).

Twijfelt u nog over uw keuze voor kraan en vat? Neem dan contact op met onze service afdeling. Wij helpen u graag bij het kiezen van uw nieuwe Quooker CUBE.

Veelgestelde vragen over de Quooker CUBE

Wat is een Quooker CUBE?

De Quooker CUBE is een aanvulling op de Quooker kokend water kraan die je naast kokend, warm en koud water ook voorziet van bruisend en gekoeld water. Het maakt het gebruik van plastic flessen voor bruiswater overbodig en kan zowel tijd als ruimte in de keuken besparen.

Hoe werkt een Quooker CUBE?

De CUBE wordt geplaatst in het keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Het heeft een CO2-cilinder die tot 60 liter koud bruiswater kan leveren. Voor bruiswater draai je één keer aan de bedieningsknop, en voor gekoeld water houd je de knop iets langer vast. De lichtring op de kraan geeft met kleurcodes (rood voor kokend water, blauw voor bruiswater) aan welk type water er uit de kraan komt.

Wat zijn de voordelen van de Quooker CUBE?

De Quooker CUBE biedt verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid om uit één kraan vijf soorten water te tappen (kokend, warm, koud, bruisend en gekoeld), het besparen van ruimte in de keuken, het verminderen van het gebruik van plastic flessen, en het besparen van geld op de aanschaf van mineraalwater.

Hoe wordt de CUBE van energie voorzien?

De CUBE gebruikt 220 - 240 V stroom en heeft een vermogen van 100 W. Het stand-by verbruik is slechts 5W, wat het een energiezuinige keuze maakt.

Hoe weet ik wanneer de CO2-cilinder vervangen moet worden?

Als de waterstraal zwakker wordt en er minder koolzuur in het water zit, is de CO2-cilinder aan vervanging toe. Je kunt een set van vier nieuwe cilinders bestellen via de Quooker-webshop.

Kan de Quooker CUBE gefilterd water leveren?

Hoewel de waterkwaliteit in Nederland niet vereist dat de CUBE met een filter wordt gebruikt, kan je de CUBE desgewenst uitrusten met een Active Carbon en Hollow Fiber filter voor een verbeterde waterkwaliteit.