Keuken Experts Filiaal in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Selsiuz Single Boiler

Toont alle 16 resultatenToont alle 16 resultaten

Selsiuz Single Boiler

De Selsiuz single boiler is specifiek ontworpen om te voorzien in de behoefte aan kokend water zonder de complexiteit van gemengde warmwatervoorzieningen. Het wordt gevoed met koud drinkwater, slaat dit op en verwarmt het tot het kookpunt, waardoor gebruikers onmiddellijk toegang hebben tot kokend water. Wat de Single boiler onderscheidt, is dat het warme water afkomstig is van een andere warmwatervoorziening, zoals een bestaande boiler of combiketel. Dit maakt het een ideale oplossing voor keukens die al een aparte warmwatervoorziening hebben.

Veelgestelde vragen over de Selsiuz Single boiler

Hoe werkt de Selsiuz Single boiler?

De Selsiuz Single boiler slaat koud drinkwater op en maakt kokend water beschikbaar. Het kokende water kan worden opgehaald met een Selsiuz kokend water kraan. Naast kokend water biedt de kraan ook de mogelijkheid om koud en warm water te extraheren.

Wat is de capaciteit van de Selsiuz Single boiler?

De Selsiuz Single boiler heeft een capaciteit van 5 liter. Hiermee kan het 3,7 liter kokend water van 100 °C leveren. De Single boiler is energiezuinig, met een A-label, en heeft een dagelijks elektriciteitsverbruik van 2,277 kWh.

Hoe lang duurt het voordat de Selsiuz Single boiler opnieuw is opgewarmd?

De Selsiuz boiler heeft ongeveer 18 minuten nodig om weer op te warmen nadat het kokende water is opgebruikt.

Kan ik de Selsiuz Single boiler aansluiten op een warmwatervoorziening?

Nee, de boiler kan niet worden aangesloten op een warmwatervoorziening; een zogenaamde "hot fill"-aansluiting is niet mogelijk. Ga daarvoor naar de Combi Extra boiler.

Wat zijn de afmetingen van de Selsiuz Single boiler?

De afmetingen zijn 398mm in hoogte en 225mm in diameter.