Keuken Experts Filiaal in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Franke Kokend Water Kranen

Franke bestaat sinds 1911 en is een bedrijf wat gestart is met o.a. spoelbakken. Sinds enkele jaren produceert Franke ook kokend water kranen onder eigen label. Met de overname van Floww is de volledige lijn van Franke vernieuwd.

Toont alle 6 resultatenToont alle 6 resultaten

Franke Kokend Water Kranen

Bij ons vindt u producten van Franke, een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn innovatieve en hoogwaardige keukenoplossingen. Al meer dan een eeuw creëert Franke producten die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk.

Een van de meest opvallende productlijnen van Franke die we aanbieden, is hun assortiment multiwaterkranen, waaronder de Franke Maris Twist en de Franke Maris Touch. Deze kranen zijn ontworpen om uw dagelijkse leven in de keuken gemakkelijker en efficiënter te maken. Ze bieden direct kokend water, waardoor de noodzaak van een waterkoker overbodig wordt en de bereidingstijd van veel gerechten aanzienlijk wordt verkort.

De Franke Maris Twist en Franke Maris Touch, die we trots in ons assortiment hebben, zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en functies. Ze hebben een stijlvol design dat in elke keuken past en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien zijn ze ontworpen met veiligheid in gedachten, met functies zoals een automatische stop voor het kokend water wanneer de draaiknop wordt losgelaten.

Of u nu een warmwaterleiding in uw keuken heeft of niet, Franke heeft een oplossing voor u. Met de toevoeging van een mengset of bypass, kunnen de Maris Twist en Maris Touch kranen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, zodat u naast kokend water ook warm of koud water tot uw beschikking heeft.

Bij ons begrijpen we dat elke keuken uniek is, en daarom streven we ernaar om producten aan te bieden die aan verschillende behoeften en stijlen kunnen voldoen.

Veelgestelde vragen over Franke Kokend Water Kranen

Wat is het verschil tussen de Franke Maris Twist en de Franke Maris Touch?

Beide kranen bieden direct kokend water, maar ze verschillen in hun bediening. De Maris Twist heeft een mechanische draaiknop, terwijl de Maris Touch een elektronische touch-bediening heeft.

Wat is het voordeel van het toevoegen van een mengset of bypass aan mijn Franke Maris kraan?

Een mengset is ideaal als u alleen een koudwateraansluiting heeft maar toch wilt genieten van zowel warm als kokend water. Een bypass is handig als u onbeperkt warm water wilt en uw CV-installatie een lange aanvoerleiding heeft. Het bespaart water en energiekosten doordat u geen water verspilt.

Hoe veilig zijn de Franke Maris kranen?

Franke Maris kranen zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze hebben een functie waarbij de kraan automatisch stopt met het leveren van kokend water wanneer de draaiknop wordt losgelaten.

Wat is de capaciteit van de boiler die bij de Franke Maris kranen wordt geleverd?

De boiler die bij de Franke Maris kranen wordt geleverd, heeft een capaciteit van 4 liter en kan 2,5-2,7 liter kokend water produceren.

Wat is het voordeel van de Pro M filter die bij de Franke Maris kranen wordt geleverd?

De Pro M filter zorgt voor zuiver en smaakvol water, wat bijdraagt aan de algehele kwaliteit van het water dat uit uw Franke Maris kraan komt.