Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Front

De Quooker Front is een mooie uitgesproken verschijning in de keuken. Met de gave industriële look en de vernieuwde bediening direct aan de voorkant van de uitloop. De Quooker Front is beschikbaar in zwart en roestvrij staal wat te combineren is met alle Quooker reservoirs.

Toont alle 14 resultatenToont alle 14 resultaten

Quooker Front: De Kraan die schittert in eenvoud

Het unieke design van de Quooker Front springt u meteen in het oog. Minimalistisch en tegelijkertijd een uitgesproken design dankzij de strakke buisvorm. Het meest unieke aan de Quooker Front is de bediening. Deze zit in tegenstelling tot de andere Quooker modellen zoals de Flex en Fusion aan de voorkant (Front). Handig in de bediening.

De Front is verkrijgbaar in twee finishes namelijk: roestvrij staal en zwart. De overige finishes chroom en goud zijn vooralsnog niet beschikbaar. Wel is de Quooker Front met ieder Quooker Reservoir te combineren. Alle combinaties voor de Quooker Front - Combi - Combi+ - PRO3 & CUBE zijn te vinden in de filters op deze pagina.

Twijfelt u over de juiste Front - boiler combinatie? Onze medewerkers staan u graag telefonisch, per e-mail of fysiek in onze showroom te woord.

De bediening is vergelijkbaar met andere kranen maar werkt net even wat anders. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kindveilige bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor direct 100°C kokend water. Draai de kartelknop tot de eerste klik voor gekoeld water. Tap bruisend water door verder te draaien tot de tweede klik. De prijs van de Front is hetzelfde als die van de Flex en de Fusion.

Veelgestelde vragen over de Quooker Front

Wat zijn de meest opvallende designverschillen?

De Quooker Front is het meest lage model t.o.v. de andere modellen. De kraan is oogt een stuk robuuster en meer industrieel. De drukknop voor het kokend water zit lager dan bij de andere modellen van Quooker.

Zit er prijsverschil tussen de Quooker Front en andere modellen?

De Quooker Front is vergelijkbaar qua prijs met de Quooker Flex en Quooker Fusion. Ook de kleurencombinaties en boiler combinaties verschillen daarin niet van prijs.

Welke finishes is de Front te verkrijgen?

De afwerkingen van de Quooker Front kraan zijn beschikbaar in zwart en roestvrij staal. Hieronder een kort overzicht van deze afwerkingen:

Zwart: Deze afwerking geeft de kraan een moderne en strakke look. Het is een populaire keuze voor hedendaagse en minimalistische keukendesigns. Het zwart contrasteert goed met lichtere keukenkleuren en voegt een sterk visueel element toe aan de keukenruimte.

Roestvrij staal: Deze afwerking is klassiek en tijdloos. Het roestvrij staal is duurzaam en bestand tegen roest, waardoor het een uitstekende keuze is voor een keukenomgeving. Het heeft een glanzende afwerking die licht reflecteert, wat helpt om een gevoel van ruimte in de keuken te creëren.

Elke afwerking heeft zijn eigen unieke esthetiek en kan worden gekozen op basis van uw persoonlijke voorkeur en de stijl van uw keuken.