Uw volgende Keuken volledig Online - nextkitchen.online

  • 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Front

De Quooker Front is een mooie uitgesproken verschijning in de keuken. Met de gave industriële look en de vernieuwde bediening direct aan de voorkant van de uitloop. De Quooker Front is beschikbaar in zwart en roestvrij staal wat te combineren is met alle Quooker reservoirs.

Toont alle 14 resultatenToont alle 14 resultaten

Quooker Front: De Kraan die schittert in eenvoud

Het unieke design van de Quooker Front springt u meteen in het oog. Minimalistisch en tegelijkertijd een uitgesproken design dankzij de strakke buisvorm. Het meest unieke aan de Quooker Front is de bediening. Deze zit in tegenstelling tot de andere Quooker modellen zoals de Flex en Fusion aan de voorkant (Front). Handig in de bediening.

De Front is verkrijgbaar in twee finishes namelijk: roestvrij staal en zwart. De overige finishes chroom en goud zijn vooralsnog niet beschikbaar. Wel is de Quooker Front met ieder Quooker Reservoir te combineren. Alle combinaties voor de Quooker Front - Combi - Combi+ - PRO3 & CUBE zijn te vinden in de filters op deze pagina.

Twijfelt u over de juiste Front - boiler combinatie? Onze medewerkers staan u graag telefonisch, per e-mail of fysiek in onze showroom te woord.

De bediening is vergelijkbaar met andere kranen maar werkt net even wat anders. Net als bij andere Quooker-kranen druk je de kindveilige bedieningsknop twee keer in en draai je tegen de klok in voor direct 100°C kokend water. Draai de kartelknop tot de eerste klik voor gekoeld water. Tap bruisend water door verder te draaien tot de tweede klik. De prijs van de Front is hetzelfde als die van de Flex en de Fusion.

Kokendwaterkranen.com werkt al sinds 2016 samen met Quooker om u te voorzien in actuele informatie over modellen en uitvoeringen, een goede klantenservice waarin wij adviezen geven in de juiste kraan-boiler configuratie en aantrekkelijke prijzen wat u mag verwachten van een hedendaagse dealer. Kortom bestel uw nieuwe Quooker kraan bij kokendwaterkranen.com.

Finishes van de Front kokend water kraan