Keuken Experts Magazijn in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Classic Fusion

Quooker heeft het Classic model volledig vernieuwd en opnieuw vorm gegeven met de Quooker Classic Fusion. De elegantie en een mooie klassieke uitstraling gecombineerd met alle gemakken die je van een moderne 3-in-1 of 5-in-1 kraan mag verwachten. De nieuwe Classic Fusion is beschikbaar in de finish Chroom en RVS

Resultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 42 resultaten wordt getoond

De Quooker Classic Fusion: Klassiek van buiten, hypermodern van binnen

De Quooker Classic Fusion combineert het beste van twee werelden. Een tijdloos elegant klassiek design met state of the art techniek als binnenwerk. Met de Classic Fusion tapt u namelijk kokend, warm, koud en in combinatie met de CUBE gefilterd en bruisend water uit één kraan.

Quooker heeft goed geluisterd naar haar klanten, een veelgehoord bezwaar was namelijk dat de huidige kranen sets te modern zijn voor klassieke keukens. Dit is met de Classic Fusion Square en Round modellen verleden tijd. Quooker introduceert naast deze nieuwe modellen ook speciaal voor deze kraan een nieuwe finish: Nikkel Glans. Een prachtige afwerking die de klassieke uitstraling helemaal af maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neem contact op met onze serviceafdeling en informeer naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over de Quooker Classic Fusion

Wat is het verschil tussen de Classic Fusion en de Fusion?

De Quooker Fusion en Quooker Classic Fusion zijn beide alles-in-één kranen die warm, koud en kokend water kunnen leveren. Als ze worden gecombineerd met de Quooker CUBE, kunnen ze ook koel bruisend en gefilterd water leveren.

Het belangrijkste verschil tussen de twee modellen zit hem in het ontwerp. De Quooker Fusion heeft een modern en klassiek uiterlijk en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals chroom, roestvrij staal, zwart, goud en messing patina.

Aan de andere kant heeft de Quooker Classic Fusion een tijdloos klassiek ontwerp dat zich meteen thuis zal voelen in elke landelijke keuken. De hendel voor warm en koud water bevindt zich bij de Classic Fusion bovenop de kraan, in tegenstelling tot de Fusion waar deze zich aan de zijkant bevindt. De Classic Fusion is verkrijgbaar in vier afwerkingen: chroom, roestvrij staal, nikkel glans en messing patina.

Welke modellen zijn er te krijgen voor de Classic Fusion?

De Quooker Classic Fusion is een model dat beschikbaar is in zowel vierkante als ronde vormen. De variant met de ronde uitloop wordt de "Fusion Round" genoemd, terwijl de versie met de vierkante uitloop bekend staat als de "Fusion Square.

Welke kleuren zijn er voor de Classic Fusion?

De Quooker Classic Fusion is verkrijgbaar in vier finishes, namelijk chroom, roestvrij staal, nikkel glans en messing patina.