Uw volgende Keuken volledig Online - nextkitchen.online

  • 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Classic Fusion

Quooker heeft het Classic model volledig vernieuwd en opnieuw vorm gegeven met de Quooker Classic Fusion. De elegantie en een mooie klassieke uitstraling gecombineerd met alle gemakken die je van een moderne 3-in-1 of 5-in-1 kraan mag verwachten. De nieuwe Classic Fusion is beschikbaar in de finish Chroom en RVS

Resultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 34 resultaten wordt getoond

De Quooker Classic Fusion: Klassiek van buiten, hypermodern van binnen

De Quooker Classic Fusion combineert het beste van twee werelden. Een tijdloos elegant klassiek design met state of the art techniek als binnenwerk. Met de Classic Fusion tapt u namelijk kokend, warm, koud en in combinatie met de CUBE gefilterd en bruisend water uit één kraan.

Quooker heeft goed geluisterd naar haar klanten, een veelgehoord bezwaar was namelijk dat de huidige kranen sets te modern zijn voor klassieke keukens. Dit is met de Classic Fusion Square en Round modellen verleden tijd. Quooker introduceert naast deze nieuwe modellen ook speciaal voor deze kraan een nieuwe finish: Nikkel Glans. Een prachtige afwerking die de klassieke uitstraling helemaal af maakt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Neem contact op met onze serviceafdeling en informeer naar de mogelijkheden.