Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

GROHE Kokend Water Kranen

De Red Duo kranen zijn de 3-in-1 kokend water kranen van Grohe. Koud, warm en kokend water uit één uitloop dus! Grohe kranen zijn beschikbaar in 3 vormen (C, L en U-uitloop) en met een tweetal boilers (M-size & L-size). Tevens zijn er verschillende fraaie finishes te krijgen.

Resultaat 1–16 van de 105 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 105 resultaten wordt getoond

GROHE: Duurzame kokend water kranen.

GROHE is Europa ’s grootste fabrikant van sanitair inclusief keukenkranen. GROHE is van oorsprong een Duits merk en staat bekend om haar duurzaamheid. Met de GROHE Red serie leveren ze nu ook kokend water kranen. De Red Duo kraan is het absolute vlaggenschip van GROHE. Dit is, net als de Quooker Fusion, een drie in één kraan voor koud, warm en kokend water. Met deze kraan ervaart u dagelijks gemak en wordt uw keuken een plaatje.

Om direct toegang te hebben tot kokend water plaatst u een GROHE boiler onder uw kraan in het keukenkastje. GROHE heeft in totaal twee type boilers; de Single en de Combi boiler. De Single is een compacte boiler welke direct drie liter kokend water kan leveren. De Combi heeft een grotere capaciteit en kan zes liter kokend en elf liter warm water leveren, direct uit uw GROHE Red Duo kraan. Kies voor de Combi boiler als de afstand vanaf de kraan naar de CV ketel meer dan zes meter bedraagt. Door in dit geval een Combi boiler te plaatsen hoeft u voortaan niet meer te wachten op warm water en hoeft u geen onnodig water door te spoelen. Hierdoor bespaart u ook nog eens op uw waterkosten. Verder kan de Combi boiler handig zijn als u denkt regelmatig meer dan drie liter kokend water nodig te hebben.

Zit u nog met een vraag? Mail ons dan gerust, wij informeren u graag.