Keuken Experts Filiaal in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Franke kranen

Gemak en comfort in de keuken worden steeds belangrijker tijdens het dagelijks gebruik. Met een 3-in-1 kokend water kraan van Franke kunt u koud, warm of kokend water tappen. Altijd kokend water beschikbaar binnen handbereik. Met de Franke 4-in-1 kraan kunt u naast koud, warm en kokend water, ook gefilterd water tappen.

Toont alle 6 resultatenToont alle 6 resultaten

Franke Kranen - Ontdek het assortiment

Franke kranen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde technologie. Deze kranen bieden de mogelijkheid om direct kokend water te tappen, wat bijdraagt aan gebruiksgemak in de keuken. Naast functionaliteit is er bij Franke ook veel aandacht voor design. Of uw keuken nu een modern of klassiek karakter heeft, er is altijd een Franke kraan die aansluit bij uw wensen en de stijl van uw keuken. Het assortiment is breed en divers, waardoor er voor iedere behoefte een passende oplossing is. Informeer uzelf over de verschillende modellen en technische specificaties om de juiste keuze te maken voor uw keuken.

Lees de meest gestelde vragen rondom Franke Kranen

Wat maakt Franke kranen uniek ten opzichte van andere merken?

Franke kranen combineren hoogwaardige kwaliteit met geavanceerde technologie en een tijdloos ontwerp. Ze zijn ontworpen voor zowel functionaliteit als esthetiek, waardoor ze een ideale keuze zijn voor moderne keukens.

Bieden Franke kranen ook gefilterd water?

Ja, veel modellen zijn uitgerust met een Pro M filter die zorgt voor zuiver en smaakvol water.

Hoe groot is de boiler die bij de kraan geleverd wordt?

De boiler heeft meestal een capaciteit van 4 liter en kan 2,5-2,7 liter kokend water produceren, afhankelijk van het model.

Is de bediening van de kraan eenvoudig?

Ja, de bediening is intuïtief. Franke biedt zowel mechanische Twist-bediening als elektronische Touch-bediening, afhankelijk van het model.

Kan ik zowel warm als kokend water krijgen met een Franke kraan?

Ja, er zijn modellen beschikbaar die zowel warm als kokend water kunnen leveren. U kunt kiezen voor een mengset of een bypass, afhankelijk van uw behoeften.

Hoe onderhoud ik mijn Franke kraan?

Het onderhoud is over het algemeen eenvoudig. Het is aan te raden om de filter regelmatig te vervangen en de kraan volgens de instructies van de fabrikant te reinigen.

Zijn Franke kranen veilig voor kinderen?

Veiligheidsfuncties zoals een kinderslot op de kokend-water-knop zijn beschikbaar op bepaalde modellen om de veiligheid te garanderen.