Keuken Experts Magazijn in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Selsiuz Osiris Cone

Toont alle 16 resultatenToont alle 16 resultaten

Selsiuz Osiris Cone

De Selsiuz Osiris Cone is een bijzondere toevoeging aan het assortiment van Selsiuz kranen. Wat deze kraan onderscheidt is het unieke kegelvormige ontwerp van de uitloop, dat een artistieke en moderne uitstraling aan de keuken geeft. De kraan biedt alle geavanceerde functies die kenmerkend zijn voor Selsiuz, zoals direct kokend water, maar ook gekoeld en bruisend water indien gewenst Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een kraan die zowel visueel aantrekkelijk is als technisch geavanceerd.

Veelgestelde vragen over de Selsiuz Osiris Cone

Wat maakt de Selsiuz Osiris Cone kraan uniek?

De Osiris Cone kraan is uniek vanwege zijn opvallende conische ontwerp, dat is ontworpen door topdesigner Osiris Hertman. Het combineert speelsheid en elegantie en voegt een esthetische waarde toe aan elke keuken.

Welke functies biedt de Osiris Cone kraan?

Deze kraan biedt een breed scala aan functies, waaronder koud, warm en kokend water (3-in-1), evenals gekoeld en bruisend water (5-in-1). Met slechts één druk op de knop kunt u genieten van gekoeld of bruisend water, en na twee keer drukken krijgt u direct kokend water.

Is de installatie van de Osiris Cone kraan ingewikkeld?

Nee, de kraan wordt geleverd met een handig paneel met druktoets dat in het keukenblad kan worden gemonteerd. Dit maakt de installatie eenvoudig en flexibel. Verder worden alle benodigdheden meegeleverd voor een soepele installatie.