Uw volgende keuken gemakkelijk .online - nextkitchen.online

  • 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Gekoeld Water Kraan

Ik zit toch op een Kokend Water Kranen webshop? Dat klopt! Maar wist u dat veel kranen ook over een gekoeld water functie kunnen beschikken? Met een gekoeld water kraan haalt u heerlijk gefilterd en gekoeld water direct uit de kraan. Op dit moment beschikt de Franke Perfect 6, de Quooker Cube én de Selsiuz Cooler over een gekoeld water functie. Bruisend water behoort ook tot de mogelijkheden.

Resultaat 1–16 van de 73 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 73 resultaten wordt getoond

Heerlijk gekoeld bruisend water uit uw kraan

Onze aanbieders van koud en/of bruisend water, Quooker en Franke, bieden u de unieke mogelijkheid om genieten van heerlijk verfrissend water direct uit uw kraan. Beide merken bieden hoogwaardige oplossingen voor deze veeleisende behoefte.

Quooker biedt de Quooker Cube aan, terwijl Franke de Perfect5 en Perfect6 aanbiedt. Als u naast gekoeld water ook bruisend water wilt, dan is de Franke Perfect6 of de Quooker Cube de juiste keuze voor u.

Om gebruik te maken van deze functies, dient u een extra reservoir te installeren. Dit reservoir zorgt voor de koeling van het water en bevat tevens een filtratiesysteem. Hierdoor zal het water een andere smaak hebben dan gewoon koud kraanwater.

Kortom, met het gebruik van de Quooker Cube of de Franke Perfect5/Perfect6, kunt u rekenen op een uitstekende kwaliteit water direct uit uw kraan.