Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Verlengslangen

Als uw Combi(+) of PRO3 echt niet in het keukenkastje onder de gootsteen kan, dan zijn de verlengslangen van Quooker een must. Hiermee verlengt u de kookslang en signaalslang met een extra 30, 60, 100 of 150 cm. De warme en koude waterleidingen zijn met standaard 3/8″ slangen te verlengen en worden niet meegeleverd.

Toont alle 4 resultatenToont alle 4 resultaten

Quooker Verlengslangen

De Quooker verlengslangen zijn een essentieel accessoire voor de aanpassing van uw Quooker-systeem aan de specifieke behoeften van uw keuken. Deze slangen zijn ontworpen om de afstand tussen het reservoir en uw Quooker kraan te overbruggen, waardoor ze ideaal zijn voor grotere keukens of complexe installaties.

Voor de kokendwaterfunctie biedt Quooker een verlengset die de slang vanaf het reservoir met 30, 60, 100 of 150 cm verlengt. Deze set bevat ook een verlengkabel voor de 3,5 mm zwarte signaalkabel, wat zorgt voor een naadloze en efficiënte werking van uw Quooker-kraan. De verlengsets zijn compatibel met de Fusion, Flex, Front en Nordic modellen.

Deze verlengslangen zijn niet alleen praktisch, maar ook ontworpen om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw Quooker-systeem te waarborgen. Met deze accessoires kunt u uw Quooker-kraan precies daar plaatsen waar u hem nodig heeft.