Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Combi Reservoir

Het Combi reservoir geeft u de beschikking tot 7 liter kokend water. Het reservoir mengt koud met kokend water voor +/- 20 liter warm water zonder wachttijd. Het perfecte alternatief voor de gewone keukenboiler!

Resultaat 1–16 van de 50 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 50 resultaten wordt getoond

Prijs

Filters
Reservoir
Kraan
Vorm
Kleur

Reviews van klanten

De Quooker Combi bespaart!

De Quooker COMBI is een innovatief reservoir dat zowel direct kokend water (7 liter) als warm water (15 liter op 60°C) kan leveren. Het mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker, waardoor het een uitstekend alternatief is voor de traditionele keukenboiler. Het heeft een vermogen van 2200 W en een opwarmtijd van 20 minuten. Een belangrijk kenmerk van het COMBI-reservoir is de energie-efficiëntie. Met een energie-efficiëntieklasse van A en een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 511 kWh, is de Quooker COMBI een duurzame keuze voor moderne keukens.

Veelgestelde vragen over de Quooker Combi

Wat is het verschil tussen de Quooker COMBI en andere Quooker reservoirs?

De Quooker COMBI mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker, waardoor het zowel direct kokend water (7 liter) als warm water (15 liter op 60°C) kan leveren. Dit onderscheidt het van de andere Quooker reservoirs zoals de PRO3, die alleen kokend water levert, en de COMBI+, die onbeperkt warm water kan leveren.

Hoe energiezuinig is de Quooker COMBI?

De Quooker COMBI heeft een energie-efficiëntieklasse van A, wat betekent dat het een van de meest energiezuinige keuzes is in zijn categorie. Het heeft een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 511 kWh.

Hoe lang duurt het voordat de Quooker COMBI opwarmt?

De Quooker COMBI heeft een opwarmtijd van 20 minuten.

Is de Quooker COMBI veilig in gebruik?

Ja, de Quooker COMBI heeft diverse veiligheidskenmerken, waaronder een overdrukventiel en een maximale werkdruk. Het bevat ook een High Temperature Activated Carbon filter voor waterzuivering.