Ontdek de voordelen van een 3-in-1 kraan in uw keuken

Heeft u liever maar één kraan op het aanrecht, dan is een 3 in 1 kraan iets voor u. Een 3 in 1 kraan geeft zowel koud, warm als kokend water. Alle merken op onze site bieden 3 in 1 modellen aan;

Quooker Flex
Quooker Fusion
Quooker Classic Fusion
Franke kranen (al onze modellen)
Grohe kranen (al onze modellen)

Quooker Fusion, eerste 3-in 1 kraan in zijn soort
Quooker als grondlegger van de koken water kranen was ook met de 3-in-1 kraan als eerste op de markt. De Fusion werd het eerste model die ervoor zorgt dat u geen tweetal kranen op het aanrecht meer heeft. Er zijn twee verschillende versies van de Fusion, de Fusion (in een moderne stijl) en de Classic Fusion (is klassieke stijl). Beide zijn verkrijgbaar met een ronde of hoekige hals. De Fusion is verkrijgbaar in chroom, RVS, zwart en goud. De Classic Fusion is verkrijgbaar in chroom, RVS en nikkel. De Fusion is beschikbaar vanaf €1015,00 (inclusief boiler).

Quooker Flex, een 3-in-1 kraan met een flexibele uittrekslang
De Flex lijkt op de Fusion alleen heeft de Flex een flexibele uittrekslang. De Flex is er alleen met een ronde uitloop en is verkrijgbaar in het Chroom en RVS. De Flex is beschikbaar vanaf €1015,00 (inclusief boiler). 

Franke kranen, 3 in 1 als standaard
Al onze Franke modellen beschikken over een 3-in-1 functie. De multi-watersystemen zoals Franke deze in de markt positioneert zijn niet in solo modellen te verkrijgen. Dit is mooi makkelijk in de keuze voor een kraan.

GROHE kranen, alleen 3-in-1 in ons assortiment
De GROHE kranen zijn ook in solo variant te krijgen. GROHE brengt hier duidelijkheid in door heel bewust 3-in-1 toe te voegen aan de producttitels. Op kokendwaterkranen.com hebben we uitsluitend de 3-in-1 modellen in ons assortiment.

Geen 3-in-1?
Wilt u liever geen 3 in 1 kraan, maar wel een kokend water kraan? Dan komt u automatisch uit bij Quooker. De Twintaps, de Nordic, of de Nordic Classic zijn kranen die uitsluitend kokend water geven. De Twintaps hebben een strakke vormgeving. Het is een set van twee kranen waarbij één kokend water geeft en de ander koud en warm water. De Nordic en de Nordic Classic hebben dezelfde look als de Fusion en de Fusion Classic maar geven alleen kokend water. De Nordic wordt naast de huidige kraan geplaatst.