Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Classic Nordic Single Tap

De Quooker Classic Nordic is een single tap kraan met een mooie klassieke uitstraling. Deze single tap levert uitsluitend kokend water en dient naast een bestaande kraan geplaatst te worden. De Classic Nordic past deze perfect bij uw huidige klassieke kraan.

Toont alle 12 resultatenToont alle 12 resultaten

Quooker Classic Nordic Single Tap

De Quooker Classic Single Nordic Tap is een bijzondere aanvulling op het Quooker-assortiment. Deze kraan combineert het nostalgische uiterlijk van traditionele keukenkranen met de geavanceerde technologie van Quooker, wat resulteert in een stijlvolle en uiterst functionele toevoeging aan uw keuken.

Uniek aan de Classic Single Nordic Tap is dat deze perfect te combineren is met uw huidige mengkraan, waardoor u direct kokend water kunt tappen zonder uw bestaande keukeninrichting te veranderen. Het behouden van uw huidige mengkraan in combinatie met de Classic Single Nordic Tap zorgt voor een harmonieuze uitstraling in uw keuken.

De Quooker Classic Nordic Single Tap is dan ook geen vervanging voor uw bestaande mengkraan en wordt vaak door klanten gebruikt naast een mooie klassieke mengkraan van een ander merk. Quooker Classic is er niet in de Twintap variant in tegenstelling tot de Quooker Nordic Twintaps die een moderne uitstraling hebben.

Veelgestelde vragen over een Classic Nordic Single Tap

Wat maakt de Quooker Classic Nordic Single Tap uniek in vergelijking met andere kranen in het Quooker-assortiment?

De Classic Nordic Single Tap combineert het nostalgische uiterlijk van traditionele keukenkranen met de geavanceerde technologie van Quooker. Deze kraan kan perfect gecombineerd worden met uw bestaande mengkraan en biedt direct kokend water.

Is de Quooker Classic Nordic Single Tap veilig in gebruik?

Absoluut. Deze kraan is voorzien van veiligheidsfuncties zoals een dubbelwandige uitloop en een oplichtende rode lichtring die aangeeft wanneer er kokend water wordt getapt of het reservoir opwarmt. Bovendien is de kraan in hoogte verstelbaar, wat het risico op ongelukken verder vermindert doordat deze persoonlijk is in te stellen.

Kan de Quooker Classic Nordic Single Tap koel bruisend en gefilterd water leveren?

Ja, de Classic Nordic Single Tap kan worden gecombineerd met de Quooker Cube, waardoor u naast kokend water ook koel bruisend en gefilterd water kunt tappen.

Welke uitstraling heeft de Quooker Classic Nordic Single Tap?

De Classic Nordic Single Tap heeft een nostalgisch, klassiek ontwerp dat perfect aansluit bij traditionele keukeninrichtingen, maar ook een stijlvolle contrast kan bieden in moderne keukens. Het is beschikbaar in verschillende afwerkingen om aan uw esthetische voorkeuren te voldoen.