• 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Fusion 3 in 1 kranen

De Fusion is een mengkraan en kokend water kraan in één. Met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, en vooral tijdbesparend.

Showing all 6 resultsShowing all 6 results

De Quooker Fusion: één kraan die alle andere kranen overbodig maakt

De Quooker Fusion is Quooker’s nieuwste kokend water kraan en momenteel ook de best verkochte. Dit heeft een rede gezien de Fusion, net als alle andere kranen van Quooker, kwalitatief hoogstaand is maar ook erg multifunctioneel. De Quooker Fusion is namelijk een mengkraan en kokend water kraan in één. Uit deze kraan kunt u dus zowel koud, warm als kokend water tappen. Hierdoor hoeft er voortaan nog maar één kraan op uw aanrecht te staan, ideaal!

De Fusion is leverbaar in twee modellen, met een vierkante (square) of ronde (round) uitloop. Ook kunt u kiezen uit drie verschillende finishes: chroom, staal of echt roestvrij staal. De kraan heeft in alle varianten een luxe uitstraling.

Net zoals bij alle andere kranen van Quooker kunt u ook de Fusion combineren met één van de drie reservoirs van Quooker. Welk reservoir u nodig heeft is afhankelijk van wat u wilt en wat uw situatie is. Op deze pagina leggen wij u uit wanneer u het best welk reservoir kunt aanschaffen. Uiteraard mag u ons ook altijd mailen. U krijgt dezelfde dag nog reactie. Wij informeren u namelijk graag zodat u de beste keuze kunt maken.