Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker reservoirs

Quooker heeft in totaal vier soorten reservoirs: De 3 liter PRO3, de 7 liter Combi en Combi+ reservoirs en het CUBE reservoir voor gekoeld en bruisend water. Allen met hoogvacuümisolatie voor een laag stand-by verbruik.

Resultaat 1–16 van de 202 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 202 resultaten wordt getoond

Prijs

Filters
Reservoir
Kraan
Vorm
Kleur

Reviews van klanten

Quooker Reservoirs

Quooker biedt een reeks reservoirs voor hun systemen die bestaan uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder. Er zijn drie verschillende soorten reservoirs:

  1. PRO3: Dit reservoir levert direct 3 liter kokend water en is ideaal voor gebruik als u al een warm water voorziening heeft waarbij u niet lang hoeft te wachten op warm leidingwater. Het heeft een vermogen van 1600 W en een opwarmtijd van 10 minuten.
  2. COMBI: Deze versie geeft direct 7 liter kokend water en 15 liter (60°C) tot 27 liter (40˚C) warm water . Dit reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker, en is een uitstekend alternatief voor de gewone keukenboiler. Het heeft een vermogen van 2200 W en een opwarmtijd van 20 minuten.
  3. COMBI+: Dit model geeft 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water. Het is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Hierdoor heeft u onbeperkt warm water en het rekent af met het lange wachten op warm water vanuit de CV en de verspilling van drinkwater. Het heeft een vermogen van 2200 W en een opwarmtijd van 20 minuten.

Als u ook gekoeld en bruisend water uit de kraan wilt halen, kunt u de Quooker CUBE toevoegen. Dit is een extra reservoir in het keukenkastje met een CO₂-cilinder voor 60 liter koud bruisend water.

Alle reservoirs hebben veiligheidskenmerken, zoals een overdrukventiel en een maximale werkdruk. Ze bevatten ook een High Temperature Activated Carbon filter voor zuivering.

Veelgestelde vragen over Quooker Reservoirs

Wat is het verschil tussen de Quooker PRO3, COMBI en COMBI+ reservoirs?

De PRO3 levert enkel 3 liter kokend water, terwijl de COMBI 7 liter kokend water en warm water kan leveren. De COMBI+ levert ook 7 liter direct kokend water, maar daarnaast biedt het onbeperkt warm water omdat het op zowel de koud- als de warmwaterleiding is aangesloten.

Wat is de opwarmtijd van de Quooker reservoirs?

De PRO3 heeft een opwarmtijd van 10 minuten, terwijl de COMBI en COMBI+ een opwarmtijd van 20 minuten hebben.

Wat is de Quooker CUBE en hoe werkt het?

De Quooker CUBE is een extra reservoir dat u kunt toevoegen als u ook gekoeld en bruisend water uit de kraan wilt halen. Het reservoir bevat een CO₂-cilinder die goed is voor 60 liter koud bruiswater.

Wat is het energieverbruik van de Quooker reservoirs?

Zowel de COMBI als de COMBI+ hebben een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 511 kWh. Het standby verbruik van deze reservoirs, evenals de PRO3, is 10 W.

Hoe werkt de temperatuurregeling bij de Quooker reservoirs?

De temperatuurregeling van de COMBI en COMBI+ reservoirs is thermostatisch.

Wat zijn de veiligheidskenmerken van de Quooker reservoirs?

Alle Quooker reservoirs hebben veiligheidskenmerken zoals een overdrukventiel en een maximale werkdruk. Ze hebben ook een filter voor hoge temperaturen geactiveerd door koolstof voor waterzuivering.

Hoe groot zijn de Quooker reservoirs?

De PRO3 is 47 cm hoog en 15 cm in diameter. Zowel de COMBI als de COMBI+ zijn 47 cm hoog en 20 cm in diameter. De afmetingen van het CUBE-reservoir zijn 500 mm hoog, 223 mm breed (of 153 mm exclusief de CO₂-cilinder), en 340 mm diep (of 270 mm exclusief de CO₂-cilinder).