• 100% Laagste prijsgarantie

 • Wij geven u graag advies

 • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

 • Gratis verzending op alle orders

SALE

Quooker® Combi 2.2+ Nordic Round twin

5 uit 5 gebaseerd op 1 waardering
(1 klantbeoordeling)

1.550,00 1.317,50

5 van 5

100% Laagste prijs garantie
Gratis verzending
Niet goed? Geld terug!
2 jaar garantie

Finish *

Productbeschrijving

Quooker Nordic Round Twintaps kranen

De Nordic Round Twintaps is een set kranen bestaande uit een kokend water kraan en een mengkraan in hetzelfde design met een ronde uitloop. De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop veilig aanraken. Dit alles voor de veiligheid.

Quooker Combi 2.2+ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi 2.2+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

Net zoals bij het Combi 2.2 reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi 2.2+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi 2.2+ reservoir aanbevolen.

Standaard meegeleverd

1x Quooker Nordic Round Twintaps kranen
1x Quooker Combi 2.2+ reservoir
1x Handleiding
1x Installatie-materiaal

1 review

 1. 5 van 5

  :

  In het begin deed ik een foutieve bestelling.n Daar werd door Quooker foutief op gereageerd. Toen klopte er helemaal niets meer van. Door uw medewerker “Daniel” is alles helemaal naar tevredenheid opgelost.

Review toevoegen

*

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat ons product de goedkoopste op de markt is. Vind u binnen 1 maand na aankoop een vergelijkbaar product die goedkoper is dan onze, dan krijgt u het verschil direct terugbetaald. Dit geldt alleen voor alle Quooker producten.

Om uw gedeeltelijke terugbetaling aan te vragen stuurt u binnen éeén maand na uw bestelling gewoon een e-mail met een link naar hetzelfde product op een concurrent zijn website, en het bedrag zal vervolgens overgemaakt worden.

Waar u rekening mee moet houden bij onze lage prijzen:

 • Promoties zoals inruilkorting, 2 halen 1 betalen etc. worden buiten beschouwing gelaten
 • Het artikel moet in voorraad zijn op de website van de concurrenten
 • De deelnemer moet een online winkel zijn, ze mogen geen retail locatie hebben
 • De website mag geen veiling site zijn (c.q. Marktplaats, eBay, etc.)
 • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie
 • Dit omvat het product, de prijs en de verzendkosten en eventueel andere bijkomende kosten.

GARANTIE

Bij Quooker producten die u bij ons koopt krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij Franke en GROHE kranen krijgt u zelfs 5 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties

Reservoir

Combi 2.2+

Kraan

Round, Twintap

Merk

Quooker

Stand-by verbruik

10 Watt

Reservoir hoogte

47 centimeter

Reservoir diameter

20 centimeter

Opwarmtijd

20 minuten

Reservoir inhoud

7 liter

Vermogen

2200 Watt

Spanning

230 Volt

Hoeveelheid 40℃ water

Onbeperkt

Hoeveelheid 60℃ water

Onbeperkt

Kraangat

32 millimeter

Kraangat mengkraan

35 millimeter

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending
U betaald bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland*. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld. Levering in België is ook mogelijk. Hiervoor zijn we genoodzaakt €73,81 in rekening te brengen. Woont u echter dichtbij (< 25 km) de grens van Nederland, neem dan contact met ons op voor onderhandeling over de verzendkosten. * Met uitzondering van de waddeneilanden, de kosten hiervoor zijn in overleg.

Niet goed, geld terug.
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.
Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden rond de eerste van de maand gecrediteerd.
Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!