Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Nordic Single Tap

De Nordic kranen zijn de losse kokend water kranen uit de Twintap serie van Quooker. Handig voor als u al een mengkraan heeft.

Toont alle 12 resultatenToont alle 12 resultaten

Quooker Nordic Single Tap, handige toevoeging in uw Keuken

De Quooker Nordic Single Tap is een losse kokendwaterkraan die perfect te combineren is met uw huidige keukenkraan. Uw vertrouwde mengkraan blijft gewoon op zijn plek, terwijl u de voordelen van direct kokend water bij de hand heeft. Deze kraan is in hoogte verstelbaar, zodat u, uw kinderen en anderen gemakkelijk het verschil kunnen zien.

Belangrijk om te beseffen is dat deze kraan dus uitsluitend kokend water kan geven en niet geschikt is als vervanging van uw huidige mengkraan. Warm en koud water kan niet uit deze kraan worden getapt.

Een kenmerkend element van deze Quooker kraan is de oplichtende lichtring, die rood kleurt tijdens het tappen van kokend water of tijdens het opwarmen van het reservoir. De kraanuitloop is 360°C draaibaar en heeft een dubbelwandige uitloop, wat betekent dat u de kraan veilig kunt aanraken zonder uw handen te verbranden. w gezin.

De Quooker Nordic Single Tap is verkrijgbaar in verschillende modellen en afwerkingen, zoals chroom, roestvrij staal en nikkel glans. De kraan is ook beschikbaar in een ronde variant. Deze kokendwaterkraan is energiezuinig en veilig voor het hele gezin. Bent u nieuwsgierig hoe de Quooker Nordic Single Tap er in uw keuken uitziet? Kom dan eens langs bij onze showroom of gebruik de augmented reality app van Quooker.

Veelgestelde vragen over een Quooker Nordic Single Tap

Wat is het verschil tussen een Quooker Nordic Single Tap en een Quooker Fusion kraan?

Een Quooker Nordic Single Tap is een losse kraan die enkel kokend water levert, terwijl een Quooker Fusion kraan een alles-in-een-oplossing is die normaal koud en warm water, evenals kokend water levert. U kunt de Nordic Single Tap combineren met uw bestaande mengkraan, terwijl de Fusion de bestaande kraan in uw keuken volledig vervangt.

Kan ik mijn huidige mengkraan blijven gebruiken als ik kies voor de Quooker Nordic Single Tap?

Ja, dat is precies een van de voordelen van de Quooker Nordic Single Tap. Deze kraan is ontworpen om naast uw bestaande mengkraan te functioneren, zodat u uw vertrouwde kraan kunt behouden en toch van de voordelen van direct kokend water kunt genieten.

Biedt de Quooker Nordic Single Tap ook de optie voor koel bruisend en gefilterd drinkwater zoals de Quooker Fusion?

Ja, als u de Quooker Nordic Single Tap combineert met een Quooker Cube, kunt u ook genieten van koel bruisend en gefilterd drinkwater. Het is belangrijk op te merken dat de Cube een extra accessoire is dat apart moet worden aangeschaft. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste configuratie.

Wat maakt de Quooker Nordic Single Tap veilig in gebruik?

De Quooker Nordic Single Tap is voorzien van verschillende veiligheidskenmerken. Het heeft een oplichtende lichtring die rood kleurt als er kokend water wordt getapt, zodat u altijd weet wanneer het water heet is. De kraanuitloop is dubbelwandig, wat betekent dat u de kraan veilig kunt aanraken zonder uw handen te verbranden. Daarnaast komt het water druppelvormig uit de kraan om verbranding te voorkomen.