Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Combi+ Reservoir

Het Combi+ reservoir kan 7 liter kokend water en onbeperkt warm water zonder wachttijd leveren. Omdat de Combi+ ook wordt aangesloten op de bestaande aansluiting warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water. Geen verspilling meer van drinkwater!

Resultaat 1–16 van de 49 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 49 resultaten wordt getoond

Prijs

Filters
Reservoir
Kraan
Vorm
Kleur

Reviews van klanten

Quooker Combi+ een constante toevoer van warm water

De Quooker COMBI+ is een geavanceerd reservoir dat zowel 7 liter direct kokend water als onbeperkt warm water levert. Uniek is dat het is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding, wat zorgt voor een constante toevoer van warm water.

De COMBI+ heeft een vermogen van 2200 W en een opwarmtijd van 20 minuten. De energiezuinigheid van dit reservoir is opmerkelijk. Met een energie-efficiëntieklasse van A en een jaarlijks elektriciteitsverbruik van 511 kWh, positioneert de Quooker COMBI+ zich als een milieuvriendelijke keuze voor de bewuste consument.

Veelgestelde vragen over het Quooker Combi+ Reservoir

Wat is het verschil tussen de Quooker COMBI+ en andere Quooker reservoirs?

De Quooker COMBI+ onderscheidt zich van de andere reservoirs doordat het aangesloten is op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Dit betekent dat het naast 7 liter direct kokend water ook een onbeperkte hoeveelheid warm water kan leveren.

Vraag: Hoe energiezuinig is de Quooker COMBI+?

De Quooker COMBI+ is zeer energiezuinig, met een energie-efficiëntieklasse van A. Het jaarlijks elektriciteitsverbruik bedraagt 511 kWh, wat het tot een duurzame keuze maakt voor uw keuken.

Hoe lang duurt het voordat de Quooker COMBI+ opwarmt?

De Quooker COMBI+ heeft een opwarmtijd van 20 minuten.

Is de Quooker COMBI+ veilig in gebruik?

Ja, de Quooker COMBI+ heeft verschillende veiligheidskenmerken, waaronder een overdrukventiel en een maximale werkdruk. Het bevat ook een High Temperature Activated Carbon filter voor waterzuivering.