Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Franke reservoirs

Franke heeft op dit moment de Solo boiler in het assortiment welke te combineren is met een Mengset (combi functie) of Bypass (Combi+ functie). De boilers hebben een capaciteit van 4 liter en kan 2,5-2,7 liter kokend water produceren.

Toont alle 6 resultatenToont alle 6 resultaten

Franke Reservoirs

Franke, een toonaangevend merk in de keukenwereld, biedt niet alleen hoogwaardige kranen, maar ook een reeks geavanceerde reservoirs die perfect aansluiten op uw behoeften. Deze reservoirs, ook wel bekend als boilers, zijn ontworpen om naadloos samen te werken met de Franke kranen, waardoor u direct toegang heeft tot kokend, warm of koud water. Afhankelijk van uw specifieke behoeften en de beschikbare ruimte in uw keuken, kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten en modellen. Of u nu op zoek bent naar een compacte oplossing voor een kleine keuken of een groter reservoir voor een druk huishouden, Franke heeft een oplossing die past bij uw levensstijl. Elk reservoir is vervaardigd met de bekende kwaliteit van Franke, wat zorgt voor duurzaamheid en optimale prestaties. Ontdek de verschillende Franke reservoirs en ervaar het gemak en de efficiëntie die ze in uw keuken brengen.

Meest gestelde vragen over Franke reservoirs

Welke capaciteiten zijn beschikbaar voor Franke reservoirs?

Franke biedt verschillende capaciteiten aan, variërend van compacte modellen voor kleinere keukens tot grotere reservoirs voor drukke huishoudens.

Hoe lang duurt het voordat het water in het reservoir kookt?

De opwarmtijd kan variëren afhankelijk van het model en de capaciteit, maar over het algemeen zijn Franke reservoirs snel in het opwarmen van water.

Hoe onderhoud ik mijn Franke reservoir?

Het is aan te raden om regelmatig te controleren op kalkaanslag en, indien nodig, het reservoir te ontkalken volgens de instructies van Franke.

Zijn Franke reservoirs veilig in gebruik?

Ja, Franke reservoirs zijn uitgerust met diverse veiligheidsfuncties, zoals een overdrukventiel en een kinderslot, om veilig gebruik te garanderen.

Kan ik een Franke reservoir zelf installeren?

Ja, het installeren van een Franke reservoir is goed te doen. Liever overlaten aan een professional? Bestel een installatie service bij ons!

Wat is de levensduur van een Franke reservoir?

Met goed onderhoud kunnen Franke reservoirs vele jaren meegaan. De exacte levensduur kan variëren afhankelijk van het gebruik en onderhoud.

Waar kan ik reserveonderdelen voor mijn Franke reservoir vinden?

Reserveonderdelen zijn verkrijgbaar bij erkende Franke dealers en de klantenservice van Franke.