Stoer maar elegant. Uitgesproken en ingetogen tegelijk. Maak kennis met de Quooker kranen in een gave zwarte finish.

Een lang gehoorde wens bij veel van onze klanten: De Quooker in een mooie zwarte finish. Gelukkig is deze finish inmiddels helemaal ingeburgerd in het standaard assortiment. Deze Quookers hebben een unieke zwarte look die past bij iedere moderne keuken. Om tot deze finish te komen is meer dan twee jaar aan research en development vooraf gegaan om de unieke zwarte coating hittebestendig te maken. De zwarte finish is momenteel beschikbaar voor de Fusion modellen en verschijnt later dit jaar ook voor de Quooker Flex.

Quooker Fusion Square Zwart
Quooker Fusion Round zwart
Quooker Fusion Round Black
Quooker Fusion Square Black

Deze unieke zwarte Quooker is te combineren met beton waarmee u een unieke look creëert. Ook past de Quooker Zwart in een wat meer luxe look met materialen als marmer, messing en graniet.

Op zoek naar een Quooker Zwart en weten welke kraan en boiler combinatie het beste bij uw keuken past? Neem een kijkje in ons assortiment, bel direct met 0570-869668 of laat een berichtje voor ons achter. U kunt ons ook bereiken voor een “laatste bod” op uw huidige offerte. 

Zwarte zeeppomp

Quooker Nordic Zeeppomp Zwart

Ook de Zeeppomp “Nordic” is verkrijgbaar in een bijpassende zwarte finish wat zorgt voor een mooie consistente look in uw keuken. Deze zeeppomp is te plaatsen in een uitsparing van 25 mm. Het is een gelagerde zeeppomp die een volledig metalen binnenwerk heeft. Kortom ook hierin is de kwaliteit van Quooker weer terug te vinden.

Quooker Flex in zwarte uitvoering

Nu ook verkrijgbaar is de Quooker Flex in een zwarte uitvoering. Deze kraan combineert de mooie zwarte finish met een handige flexibele uittrekslang.

Quooker Flex Zwart

De Quooker Flex heeft een flexibele uittrekslang en is daarmee geschikt voor de veeleisende gebruiker. De Flex is uitsluitend te krijgen in een ronde uitloop vanwege de uittrekslang.

Quooker zwart is de naam van alle producten die beschikken over deze nieuwe zwarte finish. Op dit moment zijn de Fusion Square en Fusion Round uitgevoerd in deze look. De Square heeft een strakke uitloop en de Round een mooie sierlijke rond uitloop. Beide kranen zijn een 3-in-1 model wat wil zeggen dat er koud, warm en kokend water uit dezelfde uitloopt komt. Met het unieke dubbelwandige systeem kunt u de functies goed door elkaar gebruiken zonder uw handen te branden.

De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir (€ 1640,-) of een COMBI of COMBI+ reservoir (€ 1940,-) voor onder het aanrecht. De bijbehorende zeeppomp is tevens in de zwarte finish te verkrijgen (€ 345,-).

Op zoek naar een Quooker Zwart en weten welke kraan en boiler combinatie het beste bij uw keuken past? Neem een kijkje in ons assortiment, bel direct met 0570-869668 of laat een berichtje voor ons achter. U kunt ons ook bereiken voor een “laatste bod” op uw huidige offerte. 

Stuur mij een prijsvoorstel voor mijn keuken