De zwarte finish van Quooker is na de gouden de meest exclusieve finish die u kunt kiezen voor een Quooker. Deze finish was het eerste beschikbaar voor een Quooker Fusion maar komt er nu ook voor de Quooker Flex .

Quooker omschrijft deze finish als “Stoer maar elegant. Uitgesproken en ingetogen tegelijk.” En stoer is deze Quooker Flex in zwarte finish zeker. We hebben hem namelijk al mogen bewonderen.

Zwarte finish voor het Flex model najaar 2019 leverbaar


De reden dat de zwarte finish later wordt geïntroduceerd is dat Quooker het hele productieproces rondom deze finish enorm heeft verfijnd. Quooker streeft de meest maximale kwaliteit van haar kranen na en om deze zwart matte finish zeer robuust te maken is er voor gekozen om een lange tijd R&D uit te voeren alvorens deze uit te brengen op de Fusion kranen.

De Flex is weer een heel ander type kraan met o.a. de uittrekbare slang en dit zorgde ervoor dat ook hier de zwarte finish even op zich heeft laten wachten.

De Quooker Flex heeft als voordeel dat er een uittrekbare slang in zit. Met deze slang maak je bijvoorbeeld eenvoudig je gootsteen schoon of vul je een fles water makkelijk bij.

De Quooker Flex is beschikbaar in de volgende finishes:

  • Chroom
  • RVS
  • Zwart (nieuw vanaf najaar 2019)

Afhankelijk van uw keukensituatie kunt u er de volgende boiler combinaties bij bestellen:

  • PRO3-VAQ (alleen kokend water)
  • Combi (warm en kokend water op koud water aansluiting)
  • Combi+ (warm en kokend water op koud/warm water aansluiting)
  • PRO3-VAQ CUBE (alleen kokend water, gekoeld & bruisend water)
  • Combi CUBE (warm, kokend, gekoeld & bruisend water op koud water aansluiting)
  • Combi+ CUBE (warm, kokend, gekoeld & bruisend water op koud/warm water aansluiting)

Quooker Fusion in zwarte finish

De Quooker Fusion is al langere tijd beschikbaar in de zwarte finish. Deze kokend water kraan is er in een ronde en vierkante afwerking en heeft een mooie moderne vormgeving. Ook bij de Quooker Fusion verscheen de zwarte finish pas later op de markt.

Quooker Fusion Square Zwart Los

Quooker Fusion Round Zwart Los model

De zwarte finish is te bestellen in de webshop onder de selectiebox “Finish” vanaf het najaar in 2019. Hier zit een meerprijs op die dan direct wordt verwerkt in uw bestelling. Wilt u liever advies en een prijs op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u hier graag bij.

Dit kan via info@kokendwaterkranen.com of via telefoon 0570 – 869668