Keuken Experts Magazijn in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Selsiuz Gessi

Toont alle 16 resultatenToont alle 16 resultaten

De Selsiuz Gessi: Koud, warm, kokend, gekoeld en bruisend water binnen handbereik

De Selsiuz Gessi is niet zomaar een kokendwaterkraan; het is een multifunctioneel meesterwerk voor uw keuken. Deze kraan biedt niet alleen koud, warm en kokend water (3-in-1) met één druk op de knop, maar tilt uw keukenervaring naar een hoger niveau door ook gekoeld en bruisend water (5-in-1) direct beschikbaar te maken. Met een strak Italiaans design, verkrijgbaar in RVS, Gun Metal, Copper en Gold, voegt de Gessi niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan uw keuken. Dankzij het handige paneel met druktoetsen in het keukenblad en het grafische patroon is de Gessi een perfecte combinatie van innovatie en esthetiek

Veelgestelde vragen over de Selsiuz Gessi Kraan

Wat maakt de Selsiuz Gessi kraan uniek?

De Selsiuz Gessi kraan is uniek vanwege zijn veelzijdigheid. Het biedt koud, warm, en kokend water (3-in-1) met één druk op de knop, evenals gekoeld en bruisend water (5-in-1). Dit alles wordt geregeld via een handig paneel met druktoetsen in het keukenblad.

Is de Selsiuz Gessi kraan geschikt voor mijn keuken?

De Gessi kraan kan worden geïnstalleerd in de meeste keukens. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder RVS, Gun Metal, Copper en Gold, en heeft een strak Italiaans design met een grafisch patroon dat bij diverse keukenstijlen past. Houd er rekening mee dat er een aparte drukknop in uw keukenblad geïnstalleerd moet worden.

Hoe veilig is de Selsiuz Gessi kraan?

De Gessi kraan is ontworpen met veiligheid in gedachten. De kokendwaterfunctie vereist twee keer drukken op de knop, waardoor onbedoeld kokend water wordt voorkomen. Bovendien is het paneel met druktoetsen zo ontworpen dat het in het keukenblad kan worden ingebouwd, wat extra veiligheid biedt.