Uw volgende Keuken volledig Online - nextkitchen.online

  • 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker

Quooker is een volledig Nederlandse uitvinding en is het bekendste merk als het om kokend waterkranen gaat. Ontdek het gemak van koud, warm, kokend en zelfs gefilterd koel en bruisend water uit één enkele kraan. Quooker geeft standaard twee jaar fabrieksgarantie op alle modellen.

Resultaat 1–16 van de 194 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 194 resultaten wordt getoond

Quooker - de kraan die alles kan

Niet voor niets dat Quooker haast een werkwoord is geworden. Een Quooker kraan is de standaard geworden voor iedere hedendaagse keuken. Met deze kokend water kranen tapt u rechtstreeks uit de kraan °C kokend water. Met de Quooker Cube beschikt u daarnaast ook over heerlijk gekoeld en/of bruisend water uit de kraan.

De Quooker is er in verschillende modellen en uitvoeringen waaronder de Flex met flexibele uittrekslang, de Fusion in moderne en klassieke uitvoering en de "losse" kokend water kranen de Nordic serie. Hierin krijgt u de functionaliteiten uit een separate Quooker kraan.

Kokendwaterkranen.com werkt al sinds 2016 samen met Quooker om u te voorzien in actuele informatie over modellen en uitvoeringen, een goede klantenservice waarin wij adviezen geven in de juiste kraan-boiler configuratie en aantrekkelijke prijzen wat u mag verwachten van een hedendaagse dealer. Kortom bestel uw nieuwe Quooker kraan bij kokendwaterkranen.com. Wist u dat een Quooker ook kan helpen bij het besparen van energie?

Door het installeren van een combi boiler heeft u in uw keuken niet langer uw cv-ketel meer nodig. Dit kan aanzienlijk schelen in het jaarlijkse gasverbruik. De veelgestelde vraag "is een quooker energiezuinig?" beantwoorden we voor u.