Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

 • Transparante prijzen

 • Wij geven u graag advies

 • Gratis retour

 • Gratis verzending op alle orders

Quooker kranen

Quooker kent zes verschillende productlijnen voor haar kranen: Fusion, Flex, Twintap, Nordic, Classic Fusion en Classic Nordic. Elke kraan heeft haar eigen functie en uitstraling.

Resultaat 1–16 van de 225 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 225 resultaten wordt getoond

Prijs

Filters
Reservoir
Kraan
Vorm
Kleur

Reviews van klanten

Quooker Kranen, de Kranen die alles kunnen!

Quooker kranen zijn de perfecte mix van innovatie, efficiëntie en stijl. Ze bieden een alles-in-één oplossing voor het leveren van koud, warm en kokend water, direct vanuit één kraan. Bovendien zijn ze ook compatibel met de CUBE, wat betekent dat ze zelfs gekoeld en bruisend water kunnen leveren. Quooker kranen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en stijlen, zoals Flex, Fusion, Front, Classic Fusion, Nordic Twintaps, Nordic Single tap en Classic Nordic Single taps.

 1. De Flex levert koud, warm en kokend water uit één kraan en heeft een uittrekbare slang voor extra bereik. Ideaal voor als u een grote spoelbak heeft.
 2. De Fusion biedt ook koud, warm en kokend water uit één kraan en is verkrijgbaar in zowel ronde als rechte uitloop. De kraan is een stuk compacter dan de Flex.
 3. De Front heeft een hendel voor warm en koud water aan de voorkant van de kraan, wat extra veel gemak en flexibiliteit biedt bij het gebruik.
 4. De Classic Fusion combineert de veelzijdigheid van een alles-in-één kraan met een traditioneel, landelijk design.
 5. De Nordic Twintaps bestaat uit een set van twee kranen in hetzelfde design. Één voor enkel kokend en één voor koud en warm water.
 6. De Nordic Single Tap levert enkel kokend water. Mooi als extra kraan als u uw huidige mengkraan wilt behouden.
 7. De Classic Nordic Single Taps biedt een klassieke stijl die perfect te combineren is met uw eigen mengkraan.

Alle Quooker-kranen kunnen ook gekoeld en bruisend water leveren wanneer ze worden gecombineerd met de Quooker CUBE. De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende finishes, waaronder chroom, roestvrij staal, zwart, messing patina, rosé koper, gunmetal en goud.

Veelgestelde vragen over Quooker Kranen

Kunnen alle Quooker-kranen gekoeld en bruisend water leveren?

Ja, alle Quooker kranen kunnen gekoeld en bruisend water leveren wanneer ze worden gecombineerd met de Quooker CUBE. Dus ook de single tap kranen, zoals de Nordic.

Wat is het verschil tussen de Fusion en de Flex kraan?

De Fusion en Flex kranen leveren beide koud, warm en kokend water. Het verschil zit in het design: de Flex heeft een uittrekbare slang voor extra bereik, terwijl de Fusion wat compacter is en verkrijgbaar in ronde en rechte uitloop.

In welke finishes zijn de Quooker-kranen verkrijgbaar?

De Quooker-kranen zijn verkrijgbaar in verschillende finishes, waaronder chroom, roestvrij staal, zwart, goud, messing patina, rosé koper en gunmetal, afhankelijk van het model.

Wat is het voordeel van de Nordic Single Tap?

De Nordic Single Tap is ontworpen om te worden gecombineerd met uw eigen mengkraan, waardoor de mogelijkheid blijft om de stijl en functionaliteit van uw bestaande keukenkraan te behouden terwijl u profiteert van de voordelen van een Quooker-kraan.