Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Messing Patina – een sierraad in uw keuken

Bezichtigen (Overijssel) of direct bestellen?

De Quooker Messing Patina is niet online beschikbaar in de webshop. Dit heeft ermee te maken dat Quooker vindt dat u de finish echt gezien moet hebben alvorens u hem bestelt.

Deze kraan is op onze vestiging aan de Wilpsedijk 2b in Twello te bewonderen.

Wilt u hem toch online bestellen? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat, u kunt de bestelling online bij ons afrekenen met alle populaire betaalmethoden.

Vul het contactformulier in, bellen of e-mail mag ook:

Wij adviseren u graag in de benodigde combinatie. Bellen mag ook naar 026-80 80 6 80 of stuur een Whatsapp bericht.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Deze finish van Quooker is al verkrijgbaar sinds 2020 en is één van de meest intrigerende finishes van de Quooker Fusion en Quooker Classic Fusion. De naam is Messing Patina waarin messing de afwerking van de kraan is en Patina staat voor de corrossielaag die naar verloop van tijd zal gaan ontstaan.

Patina ook wel edelroest of koperroest genoemd ontstaat als het gevolg van blootstelling aan lucht en vocht. De Messing Patina zal intensief gebruikt worden en hierdoor krijgt hij een heel eigen karakter. Quooker omschrijft deze Fusion finish zelf als een persoonlijk sierraad in de keuken.

Zelf zijn we erg enthousiast over deze Quooker Fusion Messing Patina series die verkrijgbaar is in zowel de standaard Fusion series (moderne vormgeving) als in de Classic Fusion series.

De Fusion en de Classic Fusion Quooker kranen in messing patina zijn als een goede whisky. Geef hem de tijd om te rijpen en de kraan zal ieder jaar meer tot uw verbeelding gaan spreken. Een erg mooie finish geleverd door de vakmensen van Quooker.

Enthousiast geworden over de Messing Patina?

U bent enthousiast over de Messing finish? Hoe nu verder vraagt u zich wellicht af? De beste Quooker combinatie is dan met name afhankelijk van de plek waar u de Quooker gaat installeren. Veelal zal dit in de keuken zijn maar dan zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden zoals de aan/afwezigheid van een warmwater aansluiting.