Keuken Experts Magazijn in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Quooker Twintap

Met de Twintap serie van Quooker haalt u een kokend water kraan én een mengkraan in huis. Koud en warm water haalt u uit de mengkraan en kokend uit de aparte kokend waterkraan.

Toont alle 12 resultatenToont alle 12 resultaten

Quooker Nordic Twintaps, een dynamisch duo in uw keuken

Ontdek het gemak en de stijl van de Quooker Nordic Twintaps, een set van twee losse kranen ontworpen om uw keuken veiliger en efficiënter te maken. Deze set bestaat uit een kraan voor kokend water en een aparte voor warm en koud water, waardoor verwarring en mogelijke gevaren worden verminderd - ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

De Nordic Twintaps zijn niet alleen veilig, maar ook ongelooflijk flexibel. Beide kranen zijn 360 graden draaibaar en de kokendwaterkraan is verstelbaar in hoogte, waardoor alledaagse taken zoals het vullen van emmers of het schoonmaken van de gootsteen eenvoudig worden.

Maar de aantrekkelijkheid van de Nordic Twintaps gaat verder dan alleen de functionaliteit. U kunt uw set personaliseren om perfect bij uw keukenstijl te passen. Kies tussen het speelse ronde ontwerp (Round) of het strakke vierkante ontwerp (Square), en selecteer de afwerking die het beste bij uw esthetiek past - klassiek chroom of roestvrij staal. De Quooker Nordic Twintaps brengen veiligheid, functionaliteit en stijl samen in uw keuken.

Veelgestelde vragen over de Quooker Nordic Twintaps

Wat is het voordeel van de Quooker Nordic Twintaps ten opzichte van een traditionele kraan?

De Quooker Nordic Twintaps hebben meerdere voordelen ten opzichte van een traditionele kraan, waaronder het bieden van zowel warm, koud als kokend water uit twee aparte, duidelijk te onderscheiden kranen. Ze bieden ook een hoog niveau van flexibiliteit dankzij de 360-graden draaibaarheid en hoogteverstelling van de heetwaterkraan.

Is de Quooker Nordic Twintaps veilig om te gebruiken in een huis met kinderen?

De Quooker Nordic Twintaps zijn ontworpen met veiligheid in het achterhoofd. De twee aparte kranen maken het onmogelijk om te verwarren tussen heet en kokend water, wat bijdraagt aan de veiligheid, vooral in huishoudens met kinderen.

Wat is het verschil tussen het Round en Square design?

Het Round design heeft een meer traditionele, ronde uitstraling, terwijl het Square design een strakkere, modernere look heeft. Beide ontwerpen vormen een stijlvol geheel in uw keuken.

Welke afwerkingen zijn beschikbaar voor de Quooker Nordic Twintaps?

De Quooker Nordic Twintaps zijn beschikbaar in twee afwerkingen: chroom en roestvrij staal.