Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Hotspot Titanium

Hotspot Titanium is een toonaangevend merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kokendwaterkranen. Alle boilers zijn gemaakt van Titanium. Een titanium boiler biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen, waardoor het een uitstekende keuze is voor kokend water in uw keuken.

Enig resultaatEnig resultaat

Hotspot Titanium

Hotspot Titanium is een merk dat zich onderscheidt door zijn kwaliteit en innovatie. Ze bieden een standaard en premium assortiment aan, zodat u altijd een product vindt dat bij uw behoeften past.

Hotspot Titanium staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze bieden een garantie van 5 jaar op hun producten, wat getuigt van hun vertrouwen in de kwaliteit van hun producten. Bovendien bieden ze zelfs een garantie van 20 jaar op bepaalde producten.

De boilers van Hotspot Titanium zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, waaronder medium (4 liter) en hoge capaciteit (8 liter). Deze boilers zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, of u nu een klein huishouden heeft of een grotere behoefte aan kokend water. Ze kunnen respectievelijk 20 en 40 kopjes onmiddellijk leveren en tot 120 en 140 kopjes per uur.

Veelgestelde vragen over Hotspot Titanium

Wat is Hotspot Titanium?

Hotspot Titanium is een merk dat kokendwaterkranen produceert. Het merk is ontworpen en ontwikkeld door Inventum, een 100% Nederlands bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, kennis en vakmanschap.

Waarom zou ik kiezen voor een Hotspot Titanium kraan?

Hotspot Titanium kranen zijn ontworpen om luxe, gemak en duurzaamheid in de keuken te brengen. Ze bieden een 3-in-1 oplossing, waarmee u eenvoudig kunt schakelen tussen koud, warm en kokend water. De kranen zijn voorzien van veiligheidssystemen om onbedoeld tappen van kokend water te voorkomen.

Wat maakt de boilers van Hotspot Titanium uniek?

De boilers van Hotspot Titanium zijn volledig gemaakt van titanium, een materiaal dat sterk, lichtgewicht en extreem goed bestand is tegen corrosie. In tegenstelling tot andere materialen, kan kalk zich niet hechten aan titanium, wat zorgt voor een pure smaak van het water.

Wat is de garantie op Hotspot Titanium producten?

Hotspot Titanium biedt 2 jaar standaard garantie, 5 jaar garantie op geregistreerde producten en een indrukwekkende 20 jaar lekdichtheid garantie op de titanium tank van de boiler voor geregistreerde producten.

Hoe veilig zijn Hotspot Titanium kranen?

eiligheid is een topprioriteit voor Hotspot Titanium. Al hun kranen zijn voorzien van veiligheidssystemen om te voorkomen dat kinderen of personen die de kraan nog niet eerder hebben gebruikt, onbedoeld kokend water uit de kraan kunnen tappen. Ze bieden elektronische kranen met hun gepatenteerde IntelliProtect® systeem of mechanische kranen met hun spring-back-safety.