Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Combi Xcellent

Toont alle 2 resultatenToont alle 2 resultaten

Franke Combi Xcellent Reservoir

Het Franke Combi Xcellent reservoir staat synoniem voor geavanceerde technologie en betrouwbaarheid, en is speciaal ontworpen om direct kokend en warm water te leveren. Dit systeem is een premium keuze voor degenen die een superieure oplossing voor hun keuken wensen, zonder compromissen op het gebied van esthetiek en gebruiksgemak.

Dit reservoir onderscheidt zich door zijn innovatieve technologie en duurzame constructie, wat een consistente en langdurige prestatie garandeert. Het gebruiksgemak staat centraal in het ontwerp van het Combi Xcellent reservoir, waardoor gebruikers eenvoudig toegang hebben tot zowel kokend als warm water voor diverse culinaire behoeften.

Een belangrijk kenmerk van dit reservoir is de meegeleverde bypass, die zorgt voor een continue stroom van warm water, direct vanuit uw CV-installatie, wat zowel water- als energiebesparing oplevert.

Wat is het voordeel van het hebben van een Combi Xcellent reservoir?

Het Combi Xcellent reservoir van Franke biedt direct toegang tot zowel kokend als warm water, wat tijd en energie bespaart. Het is uitgerust met een bypass voor een continue stroom van warm water, direct vanuit uw CV-installatie. Indien u de behoefte heeft om grote hoeveelheden warm water te tappen, dan is de Combi Xcellent de beste keus.

Is het Combi Xcellent reservoir energie-efficiënt?

Ja, het Combi Xcellent reservoir is ontworpen om energie-efficiënt te zijn en de meegeleverde bypass helpt bij het besparen van water en energie. Door direct warm water te leveren vanuit de CV-installatie en daarbij vanuit de Franke boiler een handje te helpen.

Is het Combi Xcellent reservoir compatibel met alle Franke kranen?

Het Combi Xcellent reservoir is ontworpen om compatibel te zijn met een reeks Franke kokend water kranen. Kranen van andere merken worden niet aanbevolen.

Veelgestelde vragen over het Combi Xcellent Reservoir