Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Hotspot Titanium Kranen

Van het Hotspot Titanium Kranen assortiment hebben we de Vito opgenomen. De Vito, een combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid, is ontworpen om uw keukenervaring te verbeteren. Met zijn 3-in-1 functie en veiligheidssystemen, past de Vito perfect in elke keuken.

Resultaat 1–16 van de 63 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 63 resultaten wordt getoond

Hotspot Titanium Kranen

Bij kokendwaterkranen.com bieden wij de Hotspot Titanium kokendwaterkranen aan, een productlijn die staat voor veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze kranen zijn ontworpen om samen te functioneren met een 4 of 8 liter boiler en bieden direct kokend, warm en koud water.

Momenteel hebben wij de Vito kraan in ons assortiment, evenals de Spring-back-safety kraan. Beide modellen zijn uitgerust met geavanceerde functies die ze onderscheiden van andere producten op de markt.

  1. 3-in-1 Functie: De kranen bieden een naadloze overgang tussen koud, warm en kokend water, waardoor ze uiterst functioneel en gebruiksvriendelijk zijn.
  2. Veiligheid: Hotspot Titanium kranen garanderen altijd een veilig gebruik. Ze zijn voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen, zoals het Spring-back-safety systeem, om onbedoeld tappen van kokend water te voorkomen.
  3. Smooth Flow Techniek: Deze technologie zorgt ervoor dat het kokend water zonder te spetteren uit de kraan komt, wat bijdraagt aan de veiligheid en het gebruiksgemak.
  4. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Geproduceerd met de grootste zorg, biedt Hotspot Titanium garantie op reparatie/vervanging van alle materiaal- en/of constructiefouten binnen de garantieperiode, waaronder 2 jaar standaard garantie op de boiler, kraan en accessoires, en 5 jaar garantie na registratie.
  5. Design: Beschikbaar in diverse designs en finishes, de Hotspot Titanium kranen bieden esthetische opties die passen bij elke interieurstijl.

Wij nodigen u uit om de Vito en Spring-back-safety kranen te ontdekken en te overwegen hoe deze innovatieve producten uw keukenervaring kunnen transformeren. Bij kokendwaterkranen.com staan wij tot uw beschikking om u te assisteren bij het maken van een weloverwogen keuze die voldoet aan uw specifieke behoeften en verwachtingen.