Franke Assortiment Updates 2023

We willen onze klanten graag informeren over enkele recente wijzigingen in ons assortiment kokend water kranen. Onze nieuwste toevoegingen zijn de Franke Maris Twist en de Franke Maris Touch, die beide ruimschoots beschikbaar zijn. Deze nieuwe kranen zijn wisselend in functie en zijn momenteel te bestellen met één type boiler. Wel is deze goed in iedere keukensituatie (koud water aanvoer of warm & koudwateraanvoer) te gebruiken.

franke-maris-touch-thumb
Lees meer

De Front, de allernieuwste aanwinst van Quooker

De Quooker Front in RVS en Zwart; nieuw dit najaar.

Clean, minimalistisch, sophisticated en tegelijkertijd uitgesproken.

Quooker-Front-nieuwe-kraan

Quooker lanceert deze herfst de nieuwe Front kraan. De allernieuwste kraan uit hun assortiment. Dit is een prachtig uitgesproken en minimalistisch ontworpen kraan. Niet alleen is het bijzonder dat het design zo kalm is, de kraan het heeft ook een ergonomische inslag. De bediening voor koud en warm water bevindt zich helemaal aan de voorkant van de kraan. Zo is de hantering extra gemakkelijk bereikbaar en is het praktisch onmogelijk om per ongeluk de kokend water functie in te zetten. Deze bevindt zich namelijk aan de onderkant van de kraan.

Lees meer

Quooker CUBE heeft een nieuw model

De Quooker CUBE is vernieuwd eind dit jaar en heeft een metamorfose ondergaan. Het nieuwe model heeft een nieuwe look en nieuwe afmetingen. Zo past de nieuwe look&feel beter bij de Quooker COMBI & PRO3 boiler met een rode bovenkant en is het makkelijker geworden om de cilinder te vervangen.

Qua prijsniveau is er niets veranderd en iedere Quooker CUBE bestelling die u na 15 december 2021 bij ons plaatst wordt uitgeleverd met het nieuwe model.

Specificaties nieuwe model

Spanning 220 – 240 V
Vermogen: 100 W
Stand-by verbruik: 5W
Reservoir hoogte: 500 mm
Reservoir breedte: 223 mm, 153 mm excl. CO₂-cilinder
Reservoir diepte: 340 mm, 270 mm excl. CO₂-cilinder
Waterfilter: Hollow Fiber + Active Carbon filter (optioneel)

Specificaties oude model

Spanning: 220 – 240 V
Vermogen: 100W
Stand-by verbruik: 12W
Reservoir hoogte: 430 mm, 405 mm excl. CO₂-cilinder
Reservoir breedte: 300 mm, 235 mm excl. CO₂-cilinder
Reservoir Diepte: 440 mm
Waterfilter: Hollow Fiber filter (optioneel)

Lees meer

Hoeveel liter heb ik nodig voor mijn kokend water kraan?

Om deze vraag voor u te beantwoorden is het handig om na te gaan hoe vaak u de kraan verwacht te gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld de kraan alleen inzetten voor theegebruik of zal het ook met koken gebruikt worden om hele pannen te vullen.

Per merk verschillen de boiler formaten dit verschilt tussen de 3, 5, 7 en 10 liter. Daarnaast hebben sommige boilers ook de mogelijkheid om warm water te geven, andere voorzien alleen in kokend water.

Lees meer

Zoveel kost een Quooker

Een veelgehoorde vraag is hoeveel een Quooker kost. Dit is volledig afhankelijk van het model, de finish en de boiler die u kiest. In dit artikel leggen wij u uit hoe de prijs van een Quooker tot stand komt en wordt tevens de goedkoopste Quooker besproken.

Lees meer

Hierom bespaart u met een Quooker water en energie

Om direct kokend water te kunnen leveren uit de kraan houdt het Quooker reservoir constant water op 110 graden Celcius zonder dat het gaat koken. Omdat het water op zulke hoge temperaturen bewaard wordt is een vaak gehoord bezwaar om geen kokend water kraan te kopen en een Quooker erg veel stroom verbruikt. Dit is echter niet waar, in tegendeel zelfs. Met een Quooker bespaart u in veel gevallen zelfs energie én water.

Lees meer