De Front, de allernieuwste aanwinst van Quooker

De Quooker Front in RVS en Zwart; nieuw dit najaar.

Clean, minimalistisch, sophisticated en tegelijkertijd uitgesproken.

Quooker-Front-nieuwe-kraan

Quooker lanceert deze herfst de nieuwe Front kraan. De allernieuwste kraan uit hun assortiment. Dit is een prachtig uitgesproken en minimalistisch ontworpen kraan. Niet alleen is het bijzonder dat het design zo kalm is, de kraan het heeft ook een ergonomische inslag. De bediening voor koud en warm water bevindt zich helemaal aan de voorkant van de kraan. Zo is de hantering extra gemakkelijk bereikbaar en is het praktisch onmogelijk om per ongeluk de kokend water functie in te zetten. Deze bevindt zich namelijk aan de onderkant van de kraan.

Quooker-Front-drukdraai-knop

De Front is uiteraard voorzien van allen gemakken maar ook veiligheidsmaatregelen die u van een Quooker mag verwachten. Allereerst tapt u kokend water door middel van de dubbel-druk-draai kartelknop. Onbedacht kokend water tappen is hierdoor geen optie. De lichtring van de Front gaat rood branden zodra u kokend water tapt. Tevens stroomt kokend water in een massieve straal in kleine druppeltjes uit de uitloop. Hierdoor spettert het water niet. Uiteraard is de uitloop van de Front dubbelwandig. U kunt de kraan ten alle tijden vasthouden, ook als u grote hoeveelheden kokend water heeft getapt.

De nieuwe Front kraan is verkrijgbaar in zowel RVS als zwart. Net zoals bij de Flex en de Fusion. Verder is de kraan in combinatie met elk reservoir verkrijgbaar. Wilt u uw oude reservoir behouden en de nieuwe Front daarop aansluiten? Neem contact met ons op om in te schatten of dit mogelijk is.

Indien u ook gezuiverd, gekoeld en bruisend water bij de Front wilt, bekijk dan ons assortiment met de CUBE voor een 5 in 1 kraan.

Een uitgesproken verschijning in de keuken. Loepzuiver, industrieel en ergonomisch.

Quooker-Front-RVS-Nieuw
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *