Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Franke Maris Touch

De Maris Water Hub combineert een kraan en boiler om direct kokend water te leveren. De kraan, uitgevoerd in chroom, heeft een sierlijk gebogen J-uitloop en is voorzien van een elektronische Touch draaiknop voor gebruiksgemak. De bijgeleverde boiler, met een indrukwekkend vermogen van 2.400W, heeft een capaciteit van 4 liter en kan 2,5-2,7 liter kokend water produceren. Deze complete set omvat een kraan, boiler en filterset.

Toont alle 3 resultatenToont alle 3 resultaten

Franke Maris Water Hub 3 in 1 Touch - De Franke Maris Touch

De Franke Maris Touch kranen zijn een toonbeeld van geavanceerd design, functionaliteit en gebruiksgemak. Deze kranen zijn uitgerust met een stijlvolle gebogen J-uitloop en een elektronische Touch-bediening, wat zorgt voor een intuïtieve en veilige bediening.

Enkele unieke kenmerken van de Franke Maris Touch kranen zijn:

  1. Pro M Filter: De Maris Touch kranen zijn uitgerust met een Pro M filter dat het water zuivert van kalk en schadelijke stoffen zoals medicijnresten, pesticiden, hormonen, zware metalen en microplastics. Dit zorgt voor het beste, meest smaakvolle water en draagt bij aan de duurzaamheid van het systeem.
  2. Kindveilige Touch-bediening: De Touch-bediening is ontworpen met veiligheid in gedachten en is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs voor kinderen.
  3. Toekomstbestendig: De Maris Touch kranen zijn voorbereid op toekomstige uitbreidingen, zoals de mogelijkheid om gekoeld en sprankelend water te leveren.

Veelgestelde vragen over de Franke Maris Touch Kranen

Wat is de functie van het Pro M filter?

Het Pro M filter zuivert het water van kalk en schadelijke stoffen zoals medicijnresten, pesticiden, hormonen, zware metalen en microplastics. Dit zorgt voor het beste, meest smaakvolle water en draagt bij aan de duurzaamheid van het systeem.

Is de kraan veilig voor kinderen?

Ja, de Touch-bediening is ontworpen met veiligheid in gedachten en is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs voor kinderen.

Is de kraan voorbereid op toekomstige uitbreidingen?

Ja, de Maris Touch kranen zijn voorbereid op toekomstige uitbreidingen, zoals de mogelijkheid om gekoeld en sprankelend water te leveren. Deze opties zijn momenteel nog niet beschikbaar.