Franke Assortiment Updates 2023

We willen onze klanten graag informeren over enkele recente wijzigingen in ons assortiment kokend water kranen. Onze nieuwste toevoegingen zijn de Franke Maris Twist en de Franke Maris Touch, die beide ruimschoots beschikbaar zijn. Deze nieuwe kranen zijn wisselend in functie en zijn momenteel te bestellen met één type boiler. Wel is deze goed in iedere keukensituatie (koud water aanvoer of warm & koudwateraanvoer) te gebruiken.

franke-maris-touch-thumb

Hoewel sommige van onze oudere modellen nog steeds te bestellen zijn, varieert de beschikbaarheid van deze kranen dagelijks. We streven ernaar om onze voorraad zo actueel mogelijk te houden, maar in het geval dat een bestelde kraan uit ons oude assortiment niet meer leverbaar is, nemen we contact op met u op om het beste alternatief aan te bieden. Geen zin in een goed alternatief? U krijgt het geld gewoon teruggestort binnen drie werkdagen.

We waarderen uw begrip en geduld terwijl Franke deze overgang aan het maken is. Ons doel is om u te voorzien van het meest actuele Franke aanbod in de markt. We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe Franke Maris Twist en Franke Maris Touch kranen een uitstekende aanvulling zullen zijn op uw keuken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *