Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Franke Maris Twist

De Franke Maris Water Hub Twist is een combinatie van een kraan en boiler die onmiddellijk kokend water levert. De kraan, vervaardigd uit roestvrij staal, heeft een elegant gebogen J-uitloop en is uitgerust met een mechanische druk-draai knop voor eenvoudige bediening. De bijbehorende boiler, met een krachtig vermogen van 2.100W, heeft een inhoud van 4 liter en kan 2,5-2,7 liter kokend water leveren. Deze set wordt compleet geleverd met een kraan, boiler en filterset.

Toont alle 3 resultatenToont alle 3 resultaten

Franke Maris Water Hub 3 in 1 mechanisch - De Franke Maris Twist

De Franke Maris Twist kranen zijn een perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak. Deze kranen zijn voorzien van een elegante gebogen J-uitloop en een mechanische Twist draaiknop, wat zorgt voor een eenvoudige en intuïtieve bediening.

Enkele unieke kenmerken van de Franke Maris Twist kranen zijn:

  1. Pro M Filter: De Maris Twist kranen zijn uitgerust met een Pro M filter dat het water zuivert van kalk en schadelijke stoffen zoals medicijnresten, pesticiden, hormonen, zware metalen en microplastics. Dit zorgt voor het beste, meest smaakvolle water en draagt bij aan de duurzaamheid van het systeem.
  2. Mechanische Twist-bediening: De Twist-bediening is ontworpen voor eenvoud en gebruiksgemak. Met een simpele draai van de knop kunt u water tappen.
  3. Toekomstbestendig: De Maris Twist kranen zijn voorbereid op toekomstige uitbreidingen, zoals de mogelijkheid om gekoeld en sprankelend water te leveren.

Veelgestelde vragen over de Franke Maris Twist Kranen

Wat is de functie van het Pro M filter?

Het Pro M filter zuivert het water van kalk en schadelijke stoffen zoals medicijnresten, pesticiden, hormonen, zware metalen en microplastics. Dit zorgt voor het beste, meest smaakvolle water en draagt bij aan de duurzaamheid van het systeem.

Hoe werkt de mechanische Twist-bediening?

De Twist-bediening is ontworpen voor eenvoud en gebruiksgemak. Met een simpele draai van de knop kunt u water tappen.

Is de kraan voorbereid op toekomstige uitbreidingen?

Ja, de Maris Twist kranen zijn voorbereid op toekomstige uitbreidingen, zoals de mogelijkheid om gekoeld en sprankelend water te leveren.