Hotspot Titanium kokend waterkraan

Kokendwaterkranen.com heeft onlangs het nieuwste merk kokend waterkraan opgenomen in hun assortiment: Hotspot Titanium! We starten met het topmodel; de Vito.

De Vito bevat een touch-free infrarood sensor. Hiermee zijn keukenwerkzaamheden niet alleen eenvoudiger, maar ook hygiënischer. Dankzij de verschillende veiligheidsniveaus voor kokend water kan de kraan veilig door iedereen worden gebruikt. Bovendien kunt u de kraan aan- en uitzetten met slechts één lichte handbeweging, zonder dat u de kraan hoeft aan te raken. Het enige wat u hoeft te doen is even zwaaien met uw hand, en de kraan zal reageren.

Hotspot-Titanium-Vito-Urban-BrassMaar wat gebeurt er als uw handen zich in de buurt van de kraan bevinden? Geen zorgen, de sensoren zijn langs de zijkant van de kraan geplaatst, waardoor de sensor niet steeds geactiveerd wordt als uw handen langs de kraan gaan. Zo kunt u de kraan veilig en gemakkelijk bedienen zonder gedoe.

De Vito kokend waterkraan met touch-free infrarood sensor is niet alleen praktisch en veilig, maar ook een fraaie toevoeging aan uw keuken.

Verder is Hotspot Titanium een merk dat zich speciaal richt op duurzaamheid en energiezuinigheid. De kokend water kranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn ze energiezuinig en hebben ze een snelle opwarmtijd, waardoor je direct kokend water tot je beschikking hebt.

Hotspot Titanium onderscheidt zich ook op het gebied van veiligheid. De kraan is voorzien van kinderbeveiliging en een uitloop die niet te heet wordt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kinderen zich branden aan de kraan.

Tot in de perfectie ontworpen met ongeëvenaarde functionaliteiten. De Vito tilt kokend waterkranen naar een nieuw niveau.

Hotspot Titanium is een merk dat zich onderscheidt op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. Met de mogelijkheid om ook bruisend water te tappen en de keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren is Hotspot Titanium een merk dat voor iedereen wat te bieden heeft.

We zijn als Kokendwaterkranen.com dan ook trots om dit merk aan te kunnen bieden. Bekijk hier het nieuwste assortiment Vito kranen van Hotspot Titanium.

De speciale bediening van de Vito

  • Just wave “Hi” – Touch Free Sensor om het Systeem te activeren en tweestapsverificatie voor kokend water.
  • Uniek B- SAFE+ systeem – Het is veilig te gebruiken voor iedereen in het gezin en aan te passen aan elke levensfase.
  • Functionaliteit ontmoet beleving – LED Touch Panel® van waaruit u de kinderbeveiligingsfunctie, het kookwatervolume en hands-free koud-warm functie vooraf kunt instellen.
  • Titanium Boilers – Titanium is de beste keuze voor kokend water. Het is zeer goed bestand tegen corrosie, langdurig gebruik en is de meest duurzame oplossing. Ook is Titanium biocompatibel waardoor mineralen zich niet kunnen hechten.
  • Kwaliteit tot in het kleinste detail – Breng een gevoel van vernieuwing naar uw keuken met de moderne stijl van onze Vito.