Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Hotspot Titanium 8 liter Boiler

De Hotspot Titanium 8 liter Boiler is het ideale reservoir voor in uw keukenkastje. Altijd kokend water paraat voor thee, soep, pasta koken en de snijplank ontsmetten!

Enig resultaatEnig resultaat

Hotspot Titanium 8 Liter Boiler

Met een indrukwekkende capaciteit van 8 liter is de Hotspot Titanium Boiler ontworpen om te voldoen aan de behoeften van grotere huishoudens. Deze boiler levert niet alleen kokend water maar ook warm water, waardoor het een veelzijdige keuze is. De constructie van titanium zorgt voor duurzaamheid en de energiezuinige werking maakt het een verantwoorde keuze. Met 2 jaar standaard garantie en 5 jaar na registratie, biedt deze boiler een uitstekende waarde.

Veelgestelde vragen over deze 8 liter boiler

Wat is de capaciteit van de Combi Boiler 8 liter?

De capaciteit is 8 liter, wat resulteert in 6 liter kokend water om in één keer te tappen. Perfect geschikt voor grotere huishoudens.

Levert de 8-liter Boiler ook warm water?

De Hotspot Titanium 8-liter boiler kan ook voor warm water zorgen. Ga in dat geval voor de 8-liter + mengventiel versie.

Is de 8-liter boiler energiezuinig?

Ja, de Hotspot Titanium 8-liter boiler blinkt uit in energiezuinigheid en kosteneffectiviteit. Met een bescheiden stand-by verbruik van ongeveer 25 Watt, vergelijkbaar met een standaard draadloze router, bedragen de dagelijkse kosten slechts ongeveer €0,13, uitgaande van een kWh-prijs van €0,22. Deze boiler is bijzonder efficiënt in vergelijking met een traditionele waterkoker, met een break-even punt na 13 kopjes. Dit maakt het een ideale keuze voor grotere huishoudens of kantoren, waarbij het zowel energie bespaart als gemak biedt.