Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Combi S

De Franke 5 liter Combi boiler levert zowel warm als kokend water en is geschikt voor de aansluiting op een koud water leiding. Deze werkt niet samen met een warm water leiding gebruik hiervoor de Solo boiler.

Toont alle 2 resultatenToont alle 2 resultaten

Franke Combi S Reservoir

De mengset maakt het mogelijk om koud water te mengen met kokend water, waardoor gebruikers direct toegang hebben tot warm water, ideaal voor alledaagse keukentaken. Het Combi S reservoir heeft een ruime capaciteit en is uitgerust met geavanceerde technologie om een efficiënte werking en energiebesparing te garanderen.

Dit systeem is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een geïntegreerde oplossing voor warm en kokend water, zonder compromissen op het gebied van prestaties of design. Het biedt het gemak en de efficiëntie die moderne keukens vereisen, met de betrouwbaarheid en kwaliteit die kenmerkend zijn voor Franke producten.

Het Franke Combi S reservoir, gecombineerd met een mengset, is een veelzijdige oplossing die direct kokend en warm water levert. Dit reservoir is speciaal ontworpen voor keukens waar er behoefte is aan zowel warm als kokend water uit één enkele kraan.

Veelgestelde vragen over het Franke Combi S Reservoir

Wat is het verschil tussen het Franke Combi S reservoir en het Solo reservoir?

Het Combi S reservoir levert zowel kokend als warm water, terwijl het Solo reservoir alleen kokend water levert.

Hoe werkt de mengset bij het Franke Combi S reservoir?

De mengset mengt koud water met kokend water om direct warm water te leveren, ideaal voor diverse keukentaken.

Is het Franke Combi S reservoir energie-efficiënt?

Ja, het Combi S reservoir is ontworpen met geavanceerde technologieën om energie-efficiëntie en optimale prestaties te garanderen.

Hoe onderhoud ik het Franke Combi S reservoir?

Regelmatig onderhoud, zoals ontkalken, is essentieel voor de levensduur en prestaties van het reservoir. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor onderhoudsinstructies.

Is het Franke Combi S reservoir compatibel met alle Franke kranen?

Het Combi S reservoir is ontworpen om te werken met specifieke Franke kokend water kranen. Kranen van andere merken zijn niet geschikt.

Wat moet ik doen als er een probleem is met mijn Franke Combi S reservoir?

Bij eventuele problemen kunt u contact opnemen met de Franke klantenservice.