Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Hotspot Titanium 8 liter boiler + Mengventiel

De Hotspot Titanium 8 liter Combi Boiler met mengventiel is het ideale reservoir voor in uw keukenkastje. Altijd kokend water paraat voor thee, soep, pasta koken en de snijplank ontsmetten! Het mengventiel zorgt ervoor dat u tevens warm water via de boiler kunt tappen.

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Hotspot Titanium Combi Boiler 8 liter + Mengventiel

De Hotspot Titanium Combi Boiler 8 liter + Mengventiel staat voor innovatie en gebruiksgemak. Met een capaciteit van 8 liter biedt deze boiler voldoende kokend water voor grotere huishoudens. Het unieke aan deze combinatie is het mengventiel, dat de bestaande warm waterleiding integreert in het Hotspot-systeem. Dit stelt u in staat om de temperatuur van het warme water nauwkeurig te regelen en zorgt voor een naadloze integratie met uw huidige waterinfrastructuur. Gemaakt van hoogwaardig titanium en ontworpen voor energie-efficiëntie, biedt deze combinatie een superieure prestatie en betrouwbaarheid.

Veelgestelde vragen over de 8 liter boiler & mengventiel

Wat is het voordeel van het mengventiel in de Combi Boiler 8 liter + Mengventiel?

Het mengventiel integreert de bestaande warm waterleiding in het Hotspot-systeem, waardoor u de temperatuur van het warme water nauwkeurig kunt regelen en een naadloze aansluiting met uw huidige waterinfrastructuur heeft.

Wat is de capaciteit van de Combi Boiler 8 liter + Mengventiel?

De capaciteit is 8 liter, geschikt voor grotere huishoudens. Dit resulteert in 6 liter kokend water in één keer.

Is de Combi Boiler 8 liter + Mengventiel energiezuinig?

Ja, de Hotspot Titanium 8-liter boiler met mengventiel combineert functionaliteit en efficiëntie. Het stand-by verbruik van slechts 25 Watt is vergelijkbaar met dat van een draadloze router, wat resulteert in dagelijkse kosten van ongeveer €0,13, gebaseerd op een kWh-prijs van €0,22. Deze boiler is ideaal voor huishoudens die zowel kokend als direct warm water nodig hebben, met een break-even punt van 13 kopjes in vergelijking met een traditionele waterkoker. Dit maakt het een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar gemak zonder in te leveren op energie-efficiëntie.