Uw volgende keuken gemakkelijk .online - nextkitchen.online

  • 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

8 liter Combi boiler + Mengventiel

De Hotspot Titanium 8 liter Combi Boiler met mengventiel is het ideale reservoir voor in uw keukenkastje. Altijd kokend water paraat voor thee, soep, pasta koken en de snijplank ontsmetten! Het mengventiel zorgt ervoor dat de bestaande warm waterleiding geïntegreerd kan worden in het Hotspot systeem.

Toont alle 3 resultatenToont alle 3 resultaten

Hotspot Titanium Combi Boiler 8 liter + Mengventiel

De Hotspot Titanium Combi Boiler 8 liter + Mengventiel staat voor innovatie en gebruiksgemak. Met een capaciteit van 8 liter biedt deze boiler voldoende kokend water voor grotere huishoudens. Het unieke aan deze combinatie is het mengventiel, dat de bestaande warm waterleiding integreert in het Hotspot-systeem. Dit stelt u in staat om de temperatuur van het warme water nauwkeurig te regelen en zorgt voor een naadloze integratie met uw huidige waterinfrastructuur. Gemaakt van hoogwaardig titanium en ontworpen voor energie-efficiëntie, biedt deze combinatie een superieure prestatie en betrouwbaarheid.

Veelgestelde vragen over de 8 liter boiler & mengventiel

Wat is het voordeel van het mengventiel in de Combi Boiler 8 liter + Mengventiel?

Het mengventiel integreert de bestaande warm waterleiding in het Hotspot-systeem, waardoor u de temperatuur van het warme water nauwkeurig kunt regelen en een naadloze aansluiting met uw huidige waterinfrastructuur heeft.

Wat is de capaciteit van de Combi Boiler 8 liter + Mengventiel?

De capaciteit is 8 liter, geschikt voor grotere huishoudens.

Waar kan ik de Combi Boiler 8 liter + Mengventiel kopen?

U kunt deze boiler aanschaffen via kokendwaterkranen.com.