Keuken Experts   Magazijn in Nederland    Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Hotspot Titanium Vito

De Hotspot Titanium Vito is een innovatieve en stijlvolle 3-in-1 kokend waterkraan die uw keuken naar een hoger niveau tilt. Deze revolutionaire kraan combineert de functies van een gewone mengkraan met die van een kokend waterkraan. Voor kokend water kunnen er verschillende veiligheids niveaus ingesteld worden, zodat het door iedereen veilig gebruikt kan worden. U kunt de kraan aan- en uitzetten door slechts één lichte handbeweging te maken.

De Hotspot Titanium Vito

Keukenklussen worden eenvoudiger en hygiënischer met de Vito kokendwaterkraan, uitgerust met een touch-free infraroodsensor. Voor kokend water zijn er diverse veiligheidsniveaus beschikbaar, zodat het veilig door iedereen gebruikt kan worden. Activeer de kraan met een simpele handbeweging, zonder deze ooit aan te raken! Het is net zo eenvoudig als zwaaien naar iemand.

Maar wat gebeurt er als uw handen dichtbij de wasbak komen? Geen zorgen, de sensoren zijn strategisch aan de zijkant geplaatst om te voorkomen dat ze onbedoeld geactiveerd worden tijdens het afwassen of andere keukenactiviteiten. Dankzij de sensor heeft de kraan ook nog eens een strakke afwerking.

Unieke eigenschappen van de Hotspot Titanium Vito

  • Zwaai gewoon "Hi" - Touch Free Sensor om het systeem te activeren en tweestapsverificatie voor kokend water
  • Uniek B-SAFE+ systeem - Veilig te gebruiken voor iedereen in het gezin en aan te passen aan elke levensfase
  • Functionaliteit ontmoet beleving - LED Touch Panel® om kinderbeveiliging, kookwatervolume en hands-free koud-warm functie vooraf in te stellen
  • Titanium boilers - Titanium is de beste keuze voor kokend water. Het is zeer goed bestand tegen corrosie, langdurig gebruik en is de meest duurzame oplossing. Bovendien is titanium biocompatibel, waardoor mineralen zich niet kunnen hechten
  • Kwaliteit tot in het kleinste detail - Breng een gevoel van vernieuwing naar uw keuken met de moderne stijl van onze Vito

Veelgestelde vragen over de Vito

Wat is de Hotspot Titanium Vito?

De Hotspot Titanium Vito is een 3-in-1 kokendwaterkraan die direct kokend, warm en koud water levert. Het is ontworpen voor veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit, en biedt geavanceerde functies zoals het Spring-back-safety systeem.

Hoe werkt de 3-in-1 functie van de Vito?

De Vito kraan maakt een naadloze overgang tussen koud, warm en kokend water mogelijk, waardoor het een uiterst functionele en gebruiksvriendelijke optie is voor uw keuken.

Is de Vito kraan veilig voor kinderen?

Ja, de Vito kraan is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen, zoals het Spring-back-safety systeem, om onbedoeld tappen van kokend water te voorkomen. Dit maakt het een veilige keuze voor huishoudens met kinderen.

Wat maakt de Vito kraan uniek ten opzichte van andere kranen?

De Vito kraan onderscheidt zich door zijn smooth flow techniek, waardoor het kokend water zonder te spetteren uit de kraan komt, en zijn 3-in-1 functionaliteit. Bovendien biedt Hotspot Titanium uitgebreide garantievoorwaarden, waaronder 5 jaar garantie na registratie.

In welke designs en finishes is de Vito kraan beschikbaar?

De Vito kraan is beschikbaar in diverse designs en finishes, zodat er een optie is die aansluit bij elke interieurstijl. Neem contact op met kokendwaterkranen.com voor de beschikbare opties.

Hoe kan ik de Vito kraan installeren?

De Vito kraan moet worden aangesloten op een Hotspot Titanium boiler en mag alleen worden gebruikt in combinatie met een HotSpot Titanium boiler. De handleiding bevat gedetailleerde instructies voor zowel de eindgebruiker als de installateur van het systeem.

Wat is de garantie op de Vito kraan?

Hotspot Titanium biedt 2 jaar standaard garantie op de Vito kraan, en 5 jaar garantie na registratie van het product via de website.