Keuken Experts Magazijn in Nederland Gratis retour

  • Transparante prijzen

  • Wij geven u graag advies

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Hotspot Titanium 4 liter Boiler

De Hotspot Titanium 4 liter boiler is een prachtig compact reservoir wat in elke keukenkastje past. Altijd kokend water paraat voor thee, soep, pasta koken en de snijplank ontsmetten!

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoondResultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond

Hotspot Titanium Single Boiler 4 Liter

De Hotspot Titanium Single Boiler 4 liter vertegenwoordigt een perfecte balans tussen functionaliteit en design. Met een capaciteit van 4 liter is deze boiler ideaal voor kleinere huishoudens en biedt het de mogelijkheid om snel kokend water te leveren. Gemaakt van duurzaam titanium, garandeert deze boiler een lange levensduur en een pure smaak van het water. De energie-efficiëntie en 2 jaar standaard garantie (5 jaar na registratie) maken het een verstandige investering voor uw keuken.

Veelgestelde vragen over deze 4 liter boiler

Wat is de capaciteit van de Single Boiler 4 liter?

De capaciteit is 4 liter, wat resulteert in ongeveer 3 liter kokend water in één keer. Perfect geschikt voor kleinere huishoudens.

Is de Single Boiler 4 liter energiezuinig?

Ja, de Hotspot Titanium 4-liter boiler is een toonbeeld van energie-efficiëntie en kostenbesparing. Met een stand-by verbruik van slechts 16 Watt, vergelijkbaar met dat van een draadloze router, resulteert dit in dagelijkse kosten van ongeveer €0,08, uitgaande van een energieprijs van €0,22 per kWh. Deze boiler overtreft een traditionele waterkoker in efficiëntie, met een break-even punt na 9 kopjes en lagere totale energiekosten, wat hem een uitstekende keuze maakt voor milieubewuste gebruikers die op zoek zijn naar gemak zonder in te leveren op prestaties.