Nieuwe kleuren bij Franke kokend water kranen

Franke introduceert 3 nieuwe kleuren in haar toch al indrukwekkende assortiment kokend waterkranen. We kenden de kleuren chroom, rvs en zwart al. Hier komen nu de zogenoemde Industrial Colors bij: industrieel zwart, goud en koper.

De nieuwe kranen zijn volledig van roestvrij staal gemaakt en bevatten een duurzame coating, waarbij de structuur van het rvs zichtbaar is. Op die manier haalt u een kraan met een krachtige uitstraling in huis. De kleuren zullen verkrijgbaar zijn in de modellen Mondial, Pollux en Helix. Zo is er voor elke vorm en stijl wel een mooie kraan te vinden!

De Franke kokend waterkranen maken zijn verkrijgbaar in verschillende combinaties. Zo kunt u naast de Perfect 3 (voor koud, warm en kokend water) ook voor de Perfect 4 (gefilterd water), de Perfect 4 Chilled (gekoeld water), de Perfect 5 (gefilterd koel en ongefilterd koel water) en zelfs de Perfect 6 (sprankelend koel water) gaan. De kranen maken gebruik van de elektronische Touch bediening. De lichtring geeft aan in welke stand de kraan staat. Zo staat rood voor kokend, groen voor sprankelend, en blauw voor gezuiverd water.

De nieuwe kleur Industrial Black is tevens nog verkrijgbaar in de mechanische Twist bediening. Deze werkt door middel van een druk- en draaiknop.

 

De nieuwe kleuren zijn vanaf nu beschikbaar! Vragen? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *